Wizz Air și-a stabilit programul zborurilor din România pentru iarna 2021 – 2022

Compania Wizz Air și-a anunțat vineri prin intermediul unui comunicat programul de iarnă pentru 2021 (octombrie 2021 - martie 2022) operat de pe toate aeroporturile din România. Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse către cele mai atractive țări și orașe din Europa. Tarifele încep de la 99 de lei / 19,99 de euro și biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicăției pentru mobil.
Ion Dobreanu - vin, 05 feb. 2021, 14:21
Wizz Air și-a stabilit programul zborurilor din România pentru iarna 2021 - 2022

Este vorba de tarife pentru un singur segment, care includ taxa de administrare. În prețul biletului intră un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicăției WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

În primele două săptămâni de la publicare, noul program de iarnă va fi disponibil doar pentru membrii WIZZ Discount Club iar după această perioadă oricine poate rezerva o vacanță într-una dintre destinațiile însorite de iarnă precum Abu Dhabi, Tel Aviv sau Malta. Vacanțele școlare pot oferi, de asemenea, oportunități de city break pentru familii către destinații captivante, cum ar fi Londra, Roma, Paris, Billund, Stockholm sau Copenhaga. O vacanță la schi, destinații pe plajă, city break sau doar o călătorie acasă de Crăciun, rețeaua Wizz Air din România oferă o mulțime de oportunități.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate ridicată prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.
„Suntem bucuroși să anunțăm programul de iarnă din România, oferind diverse destinații de călătorie pentru toate gusturile, fie că este vorba de călătorii de afaceri sau de agrement. Indiferent dacă doriți să rezervați o escapadă de familie la stațiunile de schi sau să faceți un city break pentru a descoperi orașe populare din Europa sau chiar să vizitați unele locuri însorite, cu plaje frumoase, există cu siguranță o destinație în bogata rețea Wizz Air. Ne menținem angajamentul de a le oferi românilor o experiență de călătorie sigură și memorabilă în întreaga Europă și nu numai, la bordul flotei noastre moderne, în compania echipajului nostru pregătit la cel mai înalt nivel”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.

Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Te-ar mai putea interesa și
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală electrică fotovoltaică de 2,5 MW, investiție ce face parte din strategia de dezvoltare durabilă a companiei, construită de firma autohtonă......
Lista autostrăzilor şi drumurilor expres preluate de CNIR de la CNAIR, după operaţionalizarea sa
Lista autostrăzilor şi drumurilor expres preluate de CNIR de la CNAIR, după operaţionalizarea sa
Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR) a preluat de la Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii ...
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat – Xi Jinping, la întâlnirea cu premierul olandez
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat – Xi Jinping, la întâlnirea cu premierul olandez
Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi frânat, a declarat preşedintele chinez Xi Jinping, care l-a primit miercuri ...
Autoritatea pentru concurenţă din Polonia a amendat Amazon cu 7,8 milioane de dolari
Autoritatea pentru concurenţă din Polonia a amendat Amazon cu 7,8 milioane de dolari
 Autoritatea pentru concurenţă din Polonia (UOKiK) a amendat compania americană Amazon cu 31 de milioane de zloţi (7,8 ...