1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Wizz Air adaugă noi rute de la Bucureşti şi Cluj-Napoca din 2016

Compania aeriană low-cost a lansat programul de vară şi introducerea a trei noi rute de la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

09 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Wizz Air va efectua zborri de la Bucureşti spre Hamburg Lubeck şi Glasgow, iar de la Cluj-Napoca va efectua zboruri spre Munchen Memmingen. 

Din Bucureşti, noul zbor spre Hamburg Lubeck va fi lansat din 20 mai, cu două curse pe săptămână, tot lunea şi vinerea, iar preţurile pornesc de la 129 de lei/segment. Ruta către Glasgow va fi inaugurată pe 21 mai şi zborurile vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă, iar preţurile pornesc de la 179 lei/segment. 

Noua rută de la Cluj–Napoca spre München Memmingen va fi disponibilă din 28 martie 2016, cu două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni şi vineri. Preţurile pornesc de la 129 de lei/zbor. 

Wizz Air a mai anunţat şi creşterea frecvenţei pentru unele dintre rutele deja existente, cum ar fi Bucureşti şi Timişoara spre Londra Luton sau Cluj-Napoca spre Nuremberg, dar şi altele. Reţeaua Wizz Air din România va beneficia și de o nouă aeronavă Airbus A321 care va spori capacitatea de transport datorită numărului mare de locuri – 230. Vara, în timpul vârfului de sezon 2016, baza din Bucureşti va avea patru aeronave A320 şi patru A321 care vor fi distribuite pe cele mai populare rute, acum ar fi, de exemplu, Londra Luton, Bruxelles Charleroi, Roma Ciampino şi Madrid.

Cu această extindere a rutelor, rețeaua de zbor Wizz Air România numără în total 95 de rute, spre 15 ţări diferite, de la 8 aeroporturi. 

Fondată în anul 2004, Wizz Air operează o flotă de 59 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze aeriene, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. Compania Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO