Wizz Air anunţă noi rute spre Malta şi Suedia

Compania low cost Wizz Air se extinde pe piaţa din România cu noi rute de la Bucureşti şi Cluj-Napoca.
Economica.net - joi, 27 mart. 2014, 11:59
Wizz Air anunţă noi rute spre Malta şi Suedia

Wizz Air creste numarul avioanelor alocate bazei de la Bucuresti si anunta patru noi rute, spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo si Malta. In plus, compania lanseaza si o noua ruta din Cluj-Napoca spre Basel Mulhouse, Elvetia.

Restrângerea operaţiunilor Wizz Air în Ucraina a permis companiei să aloce încă o aeronavă bazei de la Bucureşti, numărul lor ajungând la 8 avioane, motiv pentru care lansează patru noi rute. 

Zborurile pe ruta Bucuresti-Sheffield incep din 13 iunie, cu preturi de la 179 de lei pentru un singur segment. Zborurile pe ruta Bucuresti Malaga incep din 15 iunie la preturi de la 179 de lei.

Din 14 iunie compania zboara spre Malmo si Malta, iar preturile pentru un zbor pornesc de la 129 de lei. Din 25 iulie compania va oferi clujenilor si zboruri spre Basel, Elvetia, la preturi de la 129 de lei pe segment.

„Zborurile spre Sheffield, Malaga si Malta vor fi mentinute pe tot parcursul anului, iar cele spre Malaga doar in orarul de vara. Initial vor fi cate doua zboruri saptamanale pentru fiecare ruta”, a declarat John Stephenson, executive vice-president in cadrul Wizz Air.

Cu aceste noi destinaţii, Wizz Air aferă 158 de zboruri săptămânale spre 34 de destinaţii din Bucureşti, cee ce reprezintă o creştere de 20%. 

Mai multe locuri rezervate, în toate aeronavele Wizz Air

Compania aeriană low-cost a anunţat creşterea numărului de locuri alocate în serviciul Loc Rezervat (Reserved Seats).

Astfel, numărul locurilor rezervate disponibile pasagerilor prin serviciul oferit de companie, va creşte cu 33% la 16 locuri, adică primele trei rânduri ale fiecărui avion. Acest serviciu cu plată a fost introdus în 2011 şi era valabil doar pentru primele două rânduri de locuri. 

Acest serviciu este disponibil contra cost – 36 de lei. Pasagerii care plătesc pentru aceste locuri au prioritate la îmbarcare şi debarcare.

Pentru detalii despre acest serviciu click AICI

CITEŞTE ŞI Pregăteşte Wizz Air noi taxe? Cum s-ar putea scumpi biletele de avion

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel internaţional, în creştere cu 12%, iar la nivelul României traficul a totalizat 3,2 milioane pasageri, în creştere cu 14%. Gradul mediu de încărcare al aeronavelor a fost de 86%. Wizz Air operează 300 de rute în 35 de ţări cu 45 de avioane Airbus A320.

 

Te-ar mai putea interesa și
Euronext a obținut rezultate financiare peste așteptări, în bună măsură datorită preluării Bursei din Milano
Euronext a obținut rezultate financiare peste așteptări, în bună măsură datorită preluării Bursei din Milano
Operatorul bursier pan-european Euronext a raportat joi rezultate trimestriale peste aşteptări, sprijinite de achiziţionarea Borsa Italiana (foto sediul central), o tranzacţie de 4,3 miliarde de......
Serbia, Macedonia de Nord și Albania au semnat un acord pentru eliminarea controalelor la granițele dintre ele începând cu 2023
Serbia, Macedonia de Nord și Albania au semnat un acord pentru eliminarea controalelor la granițele dintre ele începând ...
Liderii din Serbia, Macedonia de Nord şi Albania au ajuns joi la Skopje la un acord ca din 2023 controalele la graniţele ...
Samsung estimează că piața de telefonie mobilă se va redresa în semestrul doi până la nivelul din 2019
Samsung estimează că piața de telefonie mobilă se va redresa în semestrul doi până la nivelul din 2019
Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anunţat joi că se aşteaptă la o cerere solidă pentru cipuri de memorie ...
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de riscul epidemiologic reprezentat. Grecia intră în zona roșie
CNSU a actualizat lista statelor în funcție de riscul epidemiologic reprezentat. Grecia intră în zona roșie
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat în data de 29 iulie lista cu încadrarea țărilor în funcție ...