Wizz Air face astăzi reduceri de 20% pentru toate zborurile din și spre România

Wizz Air a anunțat astăzi o reducere de 20%* la toate zborurile rezervate pe 27 iulie din și spre România prin intermediul wizzair.com sau al aplicației WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este nelimitată, astfel că oricine își poate planifica să călătorească la tarife accesibile până în a două parte a lui 2021, în funcție de rută, informează transpotatorul aerian prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - lun, 27 iul. 2020, 13:21
Wizz Air face astăzi reduceri de 20% pentru toate zborurile din și spre România

Odată cu rutele nou anunțate spre Viena, Salzburg, Heraklion, Mykonos, Santorini, Abu Dhabi, Palma de Mallorca, Bergen, Larnaca, Cagliari, Copenhaga, Hamburg, Memmingen sau Karlsruhe / Baden-Baden, călătorii pot alege acum din 162 de rute din România către 22 de țări. Mai mult, începând cu aprilie 2020, Wizz Air a anunțat 210 rute în întreaga sa rețea, existând astfel câte o destinație potrivită pentru fiecare doritor.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Pasagerii fără măști nu se pot îmbaca dar le pot achiziționa prin intermediul pachetului igienic (1 recipient cu gel dezinfectant, 2 perechi de mănuși, 2 măști, 6 șervețele dezinfectante). Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

*Reducerea de 20% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Această promoție este valabilă pe data de 27.07.2020, în intervalul 00:00-23:59, orele Europei Centrale și de Est („Perioada promoțională”). În Perioada promoțională, reducerea de 20% se aplică doar zborurilor către și din  România, disponibile pe site-ul web wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil. În Perioada promoțională, reducerea de 20% se aplică numai pentru rezervările efectuate pe site-ul wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Această promoție nu se aplică rezervărilor de grup.

Te-ar mai putea interesa și
Un milion de firme au fost închise în România în ultimii 30 de ani
Un milion de firme au fost închise în România în ultimii 30 de ani
Peste un milion de firme, respectiv 1.056.574, au fost radiate în România în ultimii 30 de ani, primele trei decenii de capitalism, arată o analiză Termene.ro, remisă, luni, AGERPRES....
Din nou: maxim istoric orar al pieței spot de energie electrică. 1.202 lei/MWh mâine seară
Din nou: maxim istoric orar al pieței spot de energie electrică. 1.202 lei/MWh mâine seară
Piața spot de energie electrică de la București cunoaște un nou record de preț: mâine seară este cel mai mai mare ...
Dăianu: Criza financiară şi Pandemia au suit datoria publică la peste 47% din PIB la finele lui 2020
Dăianu: Criza financiară şi Pandemia au suit datoria publică la peste 47% din PIB la finele lui 2020
Criza financiară şi Pandemia au majorat datoria publică de la circa 15% din PIB în 2008 la peste 47% din PIB la finele ...
Cercetătorii USAMV Cluj-Napoca au descoperit o nouă specie de insectă. Au denumit-o după Simona Halep
Cercetătorii USAMV Cluj-Napoca au descoperit o nouă specie de insectă. Au denumit-o după Simona Halep
Cercetătorii USAMV Cluj-Napoca au descoperit în județul Constanța o nouă specie de insectă pe care au numit-o Phlebotomus ...