Wizz Air introduce azi opt noi rute din Bucureşti

Wizz Air a anunțat astăzi opt noi rute de la București la Cagliari (Sardinia / Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia). Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 lei.
Economica.net - vin, 26 iun. 2020, 09:32
Wizz Air introduce azi opt noi rute din Bucureşti

 În timp ce poate cea mai interesantă destinație anunțată pare a fi Cagliari, în însorita Sardinie, Bergen este o comoară ascunsă, fiind al doilea oraș ca mărime din Norvegia și, de asemenea, cel mai mare port al țării. Orașul este cunoscut sub numele de Poarta către Fiordurile Norvegiei și oraș parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, precum și oraș UNESCO al gastronomiei.

Copenhaga este o altă destinație scandinavă foarte populară, în timp ce cele trei noi rute către Hamburg, Karlsruhe și Memmingen vor consolida și mai mult conexiunile dintre București și Germania. Cagliari este a 11-a destinație oferită de Wizz Air din București în Italia și a 2-a în Sardinia, în afară de Alghero.

Bergen este a doua destinație din Norvegia, după Oslo, de care românii se vor putea bucura, în timp ce Copenhaga este al doilea oraș din Danemarca, după Billund, care oferă oportunități de călătorie în rețeaua  Wizz Air din București. Împreună cu cele trei noi rute către Germania, Wizz Air oferă acum șase servicii din capitala României către această țară.

La scurt timp după anunțarea rutei către Heraklion, alte două destinații din Grecia, se adaugă la rețeaua Wizz Air din București: Santorini și Mykonos. Ambele, cu o istorie bogată și cu locuri excepționale de vizitat, sunt perfecte pentru o vacanță relaxantă la mare unde vă puteți bucura de preparatele autentice din bucătăria locală. Împreună cu aceste opt servicii noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări din București.

Din 2007 compania aeriană a transportat peste 22 de milioane de pasageri pe rutele sale din București. Împreună cu cele opt noi rute anunțate astăzi, Wizz Air va oferi peste 3 milioane de locuri în rețeaua companiei aeriene de la București în 2020.

„Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre în România cu opt noi rute de la București la Cagliari, Copenhaga, Bergen, Hamburg, Memmingen, Karlsruhe / Baden-Baden, Santorini și Mykonos. Pe măsură ce ne redeschidem treptat rutele, considerăm că este la fel de important să adăugăm oportunități noi și interesante de călătorie pentru pasagerii noștri, păstrând siguranța și confortul. Am introdus măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipajul de la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air să rămână o experiență fără griji, cu tarife mici și atractive”, spune George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. 

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte. 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DE LA BUCUREȘTI

Ruta

Zile de operare

Data lansării

Tarife de la**

București – Hamburg

luni, miercuri, vineri, duminică

9 august 2020

 EUR 29.99 / RON 139

București – Copenhaga

luni, miercuri, vineri

10 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Karlsruhe / Baden-Baden

luni, miercuri, vineri

10 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Bergen

marți, sâmbătă

8 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Memmingen / Munchen Vest

marți, joi, sâmbătă

8 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Cagliari Elmas

joi, duminică

13 august 2020

EUR 24.99 / RON 119

București – Santorini

joi, duminică

9 august 2020

 EUR 29.99 / RON 139

București – Mykonos

marți, sâmbătă

11 august 2020

 EUR 29.99 / RON 139

Te-ar mai putea interesa și
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila finalizează tranzacția prin care a preluat Parmafood
Aquila, distribuitorul pentru piața bunurilor de larg consum din România și Republica Moldova, a finalizat tranzacția pentru achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiilor Parmafood......
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași vrea să își crească substanțial productivitatea cu ajutorul digitalizării. Contract cu un gigant din IT
Antibiotice Iași (ATB) vrea să își crească productivitatea cu 25% până în 2030 cu ajutorul accelerării procesului ...
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență ...
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...