Wizz Air lansează orarul de iarnă pentru România

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator local aerian, a lansat orarul de iarnă 2017 pentru România, cu peste trei milioane de locuri pe 133 de rute spre 22 de ţări, au anunţat, joi, reprezentanţi ai operatorului aerian.
Economica.net - joi, 09 mart. 2017, 09:19
Wizz Air lansează orarul de iarnă pentru România

Wizz Air creşte şi frecvenţa zborurilor în întreagă reţea din România cu o medie de 13%.

Pentru a sărbători sezonul viitor, WIZZ a lansat şi o promoţie de o zi de 25% pentru mai mult de 500.000 de locuri pentru toţi pasagerii ce rezervă călătorii astăzi, 9 martie, până la miezul nopţii.

Pasagerii care îşi planifică vacanţă pentru sezonul de iarnă pot alege dintre cele 56 de destinaţii Wizz Air disponibile în reţeaua din România, inclusiv Dubai, Tenerife, Lamezia Terme, Tel Aviv, Lisabona sau Malaga, locuri cu soare tot timpul anului. Iar pentru cei care vor să se bucure de un city-break, reţeaua WIZZ oferă o mulţime de oraşe interesante precum Roma, Berlin, Billund, Stockholm sau Bruxelles.

Wizz Air caută mereu să ofere şi mai multe oportunităţi pasagerilor din România, şi adaugă peste 350.000 de locuri la preţ redus pentru orarul de iarnă 2017, ceea ce reprezintă o nouă creştere, cu 13%, în comparaţie cu programul de iarnă din 2016.

Pentru 2017, WIZZ a anunţat deja începerea a 14 noi rute spre nouă ţări din România, precum şi adăugarea de noi aeronave bazelor din Cluj-Napoca şi Craiova.

Anul acesta Wizz Air va avea alocate 22 de aeronave în România, inclusiv 5 aeronave Airbus A321 noi, ultra eficiente, de ultima generaţie cu 230 de locuri şi va angaja peste 750 de membri de echipaj orientaţi către pasageri.

Companie a transportat deja, de la primul sau zbor din România mai mult de 28 de milioane de pasageri spre şi către România, pe rutele sale cu preţuri scăzute.

‘Wizz Air anunţă cu bucurie orarul de iarnă 2017 ce oferă 133 de rute la preţ redus spre 22 de ţări din toată Europa şi nu numai. Numeroase destinaţii cunoscute atât pentru călătorii de business, cât şi pentru vacanţă, cum ar fi Barcelona, Londra, Eindhoven sau Lisabona, sunt deja accesibile pasagerilor din România, de pe 10 aeroporturi locale, în programul de iarnă. Astăzi oferim pasagerilor WIZZ o reducere specială de 25%* pentru mai mult de 500.000 de locuri pentru rezervările efectuate până la miezul nopţii. Îi încurajăm pe pasagerii noştri avizaţi să îşi rezerve vacanţele pentru viitorul sezon de iarnă şi să se bucure de serviciile noastre excelente la bordul aeronavelor flotei noastre moderne Airbus’, arată Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flota de 77 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigura conexiunea între 138 de destinaţii din 40 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

Te-ar mai putea interesa și
Tradiţia şi cultura sunt pilonii principali ai Germaniei
Tradiţia şi cultura sunt pilonii principali ai Germaniei
Germania găzduiește peste 80 de milioane de oameni – precum și o gamă diversă de religii, obiceiuri și tradiții. Aceasta este cunoscută pentru istoria sa lungă și bogată, una care a......
Piața auto românească a depășit, abia după șapte luni, rezultatele din 2020
Piața auto românească a depășit, abia după șapte luni, rezultatele din 2020
După patru luni în care a recuperat insuficient decalajul față de anul precedent piața auto din România a depășit, ...
Toţi locuitorii din Wuhan vor fi testaţi după descoperirea unor cazuri cu varianta Delta
Toţi locuitorii din Wuhan vor fi testaţi după descoperirea unor cazuri cu varianta Delta
Toţi cei 12 milioane de locuitori ai metropolei Wuhan vor fi testaţi pentru coronavirus, a declarat un oficial local marţi, ...
Startup-ul românesc Planable lansează funcționalități pentru TikTok
Startup-ul românesc Planable lansează funcționalități pentru TikTok
Planable, startup-ul românesc care a construit o platformă de colaborare pentru echipele de marketing, lansează noi funcționalități ...