1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

Turism

Wizz Air oferă reduceri de până la 25% pentru o parte din biletele rezervate astăzi și mâine

Compania Wizz Air a anunțat sâmbătă printr-un comunicat că are în datele de 5 și 6 decembrie o campanie de reduceri de până la 25% pentru zborurile selectate. 

05 dec, 2020 | ECONOMICA.net

Promoția este valabilă pentru toți clienții, pentru zborurile promgramate până pe data de 27 martie 2021. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicăția de mobil WIZZ.

Reducerea de 25% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. În Perioada promoțională, reducerea de 25% se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com și în aplicăția WIZZ pentru mobil. Această promoție este valabilă pe 5 și 6 decembrie, de la 00:00 (5 decembrie) la 23:59 (6 decembrie), ora Europei Centrale. Reducerile se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicăției WIZZ pentru mobil. Promoțiile nu se aplică rezervărilor de grup.

Totodată, pe 5 și 6 decembrie, serviciul WIZZ Flex este disponibil la jumătate de preț.

Reducerea de 50% se aplică serviciului WIZZ Flex achiziționat pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil, împreună cu tariful Basic, per zbor și per pasager. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup sau rezervărilor achiziționate împreună cu pachetele WIZZ GO sau WIZZ Plus. Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO