Wizz Air reduce cu 50% preţurile la biletele achiziţionate marţi pentru anumite călătorii

Operatorul aerian low-cost Wizz Air anunţă o reducere cu 50% a preţurilor la biletele achiziţionate pe parcursul zilei de marţi pentru anumite călătorii care pot fi efectuate până cel târziu în 15 ianuarie 2021.
Economica.net - mar, 08 dec. 2020, 12:34
Wizz Air reduce cu 50% preţurile la biletele achiziţionate marţi pentru anumite călătorii

Promoţia se aplică tuturor clienţilor pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicaţiei pentru mobil.

„Reducerea de 25% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. În perioada promoţională, reducerea de 25% se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com şi în aplicaţia WIZZ pentru mobil. Această promoţie este valabilă pe 8 decembrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuaţi călătoriile până pe 15 ianuarie 2021. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Promoţia nu se aplică rezervărilor de grup”, se arată într-un comunicat al companiei remis marţi AGERPRES.

Unele dintre cele mai populare zboruri Wizz Air disponibile din Bucureşti în decembrie includ destinaţii precum: Bruxelles Charleroi, Paris, Lyon, Dortmund, Memmingen – Munchen Vest, Tel-Aviv, Oslo, Eindhoven, Londra (Gatwick, Southend şi Luton), Madrid şi Barcelona.

Operatorul aerian low-cost le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, în cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful iniţial în contul lor Wizz, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor Wizz Air. De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful iniţial.

Wizz Air operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

Te-ar mai putea interesa și
ONRC: 14.265 de firme au fost dizolvate în primele șase luni ale anului
ONRC: 14.265 de firme au fost dizolvate în primele șase luni ale anului
Numărul de firme dizolvate a crescut cu peste 18,4% în primele şase luni din 2021, la 14.265, faţă de 12.046 în perioada ianuarie - iunie 2020, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional......
Aproape trei sferturi dintre angajații din Covasna sunt plătiți cu salariul minim pe economie
Aproape trei sferturi dintre angajații din Covasna sunt plătiți cu salariul minim pe economie
Aproape 75% dintre angajaţii din judeţ sunt plătiţi cu salariul minim pe economie şi doar o parte dintre aceştia beneficiază ...
Iohannis: România trebuie să fie pregătită să facă față valului patru al pandemiei. Îi îndemn pe cei care nu s-au vaccinat să meargă să se vaccineze
Iohannis: România trebuie să fie pregătită să facă față valului patru al pandemiei. Îi îndemn pe cei care nu s-au ...
România trebuie să fie pregătită pentru a face faţă valului patru al pandemiei de COVID-19, iar cea "mai sigură" cale ...
Nissan estimează că va reveni pe profit în 2021, după trei ani de pierderi
Nissan estimează că va reveni pe profit în 2021, după trei ani de pierderi
Nissan Motor estimează că va reveni pe profit în anul fiscal 2021, după trei ani de pierderi, în urma măsurilor de ...