Workspace Studio a devenit Dealer Partner al Herman Miller

Grupul de firme Workspace Studio – Ergonomos, Dealer Partner în România al Herman Miller, a deschis un spaţiu de prezentare a produselor companiei americane, lider mondial al industriei de scaune ergonomice și sisteme de mobilier de birou.
Economica.net - mie, 09 mart. 2016, 13:31
Workspace Studio a devenit Dealer Partner al Herman Miller

Herman Miller creează de peste o sută de ani soluții inovatoare, expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee de artă modernă. Cea mai cunoscută creaţie a sa este Aeron, legendarul scaun de birou care a stabilit etaloane nedepăşite în știința materialelor și ergonomiei.

Axarea pe ergonomie și designul centrat pe ființa umană au reprezentat temeiurile creării Workspace Studio – Ergonomos, mărturiseşte dl. Horaţiu Didea, managing partner al companiei. În ultimii cinci ani am reuşit să atragem alături de noi companii precum Wearwell, producătorul nr.1 mondial de covoare ergonomice, Blueair AB, lider al industriei de purificatoare de aer sau Mey Gmbh, unul dintre cei mai mari producători de scaune ergonomice industriale. De curând, am devenit Dealer Partner în România al Herman Miller, iar oferta noastră de soluții la cheie de amenajări de birouri este completată cu furnizori precum Tapibel/Incati, producător belgian de mochetă, furnizor autorizat al Olimpiadei de la Rio de Janeiro, Wuteh, companie poloneză producătoare de mobilier de birou și Buzzispace, lider european în mobilierul acustic și de design. Aceasta ne-a permis o evoluţie organică, cifra de afaceri din 2015 atingând un milion de euro, iar pentru acest an mizăm pe o creştere la cel puţin 1,5 milioane euro”.

În ultimii douăzeci de ani felul în care oamenii muncesc s-a schimbat drastic, motiv pentru Herman Miller să creeze „Living Office”, o nouă metodologie de planificare, dimensionare şi mobilare a spaţiului care se bazează pe studii de sociologie, arhitectură şi tehnologia informaţiei, care au durat şase ani. Acest concept va putea fi experimentat în noul show-room din Sky Tower.

Biroul trebuie să atragă, să încurajeze, să favorizeze și să rețină talentul, cel care propulsează strategia unei organizații, explică d-na Delia Didea, arhitect în cadrul Workspace Studio. Munca în «open space» încurajează colaborarea, atât de necesară creșterii productivității și inovației. Ultima tendință care răspunde acestor provocări este mobilierul colaborativ și acustic, este gândit să creeze delimitări ale spațiului promovând în același timp colaborarea, caracteristicile acustice reduc considerabil zgomotul, iar prin design-ul personalizat soluțiile colaborative dau o notă personalizată fiecărui spațiu, contribuind la favorizarea manifestărilor individuale ale angajaților și la creșterea stării de bine”.

La rândul său, dl. Bogdan Bolohan, Managing Partner, a observat existenţa tendinţei „multor companii de a investi tot mai mult în soluții ergonomice și de mobilare de înaltă calitate, cu condiția de a obține plus valoare și un «return on investment» mai bun. Răspunsul nostru a fost de a oferi, în colaborare cu Herman Miller, mobilier de birou de înaltă calitate la prețuri mai mici. De asemenea, suntem bucuroşi să anunţăm că Impact Hub, organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială, a ales să mobileze noul său sediu din Cluj, de curând inaugurat, cu creaţii ale Herman Miller”.

Te-ar mai putea interesa și
Turcia a devenit cel mai mare producător de electricitate pe bază de cărbune din Europa
Turcia a devenit cel mai mare producător de electricitate pe bază de cărbune din Europa
Turcia a depăşit Germania, devenind cel mai mare producător de electricitate pe bază de cărbune din Europa, în primele patru luni din 2024, arată datele publicate de think tank-ul dedicat......
Cea mai mare companie de asigurări din Italia, Generali, a avut un profit net peste estimările analiştilor
Cea mai mare companie de asigurări din Italia, Generali, a avut un profit net peste estimările analiştilor
Cea mai mare companie italiană de asigurări, Generali, a raportat marţi un profit net trimestrial peste aşteptări, datorită ...
Protest spontan la Camera Deputaţilor. Funcţionarii parlamentari sunt nemulţumiţi de salarii
Protest spontan la Camera Deputaţilor. Funcţionarii parlamentari sunt nemulţumiţi de salarii
Funcţionarii publici parlamentari au organizat, marţi, un protest spontan, în faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor, ...
Cod galben de vijelii şi ploi torenţiale în aproape jumătate din ţară, până joi dimineaţa – prognoză ANM
Cod galben de vijelii şi ploi torenţiale în aproape jumătate din ţară, până joi dimineaţa – prognoză ANM
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, două atenţionări Cod galben de instabilitate atmosferică ...