World Class va deschide în februarie 2020 un club de fitness de 1.355 mp în Sema Parc

World Class România va deschide un clud de fitness în Sema Parc, proiect dezvoltat de River Development, companie controlată de omul de afaceri Ion Rădulea. Noul club de fitness World Class care se va deschide la finalul lunii februarie 2020 va avea o suprafață de 1.355 metri pătrați.
Economica.net - joi, 17 oct. 2019, 06:54
World Class va deschide în februarie 2020 un club de fitness de 1.355 mp în Sema Parc

„Sectorul imobiliar nu mai este astăzi doar despre clădiri. Întreaga filosofie din real-estate migrează către experiențe care să răspundă nevoilor consumatorului modern, fie că vorbim de segmentul office sau rezidențial. Prin prezența World Class în Sema Parc, lărgim spectrul facilităților oferite deja cu vârful de gamă al unei oferte profesioniste, numărul unu în fitness în România. Sperăm ca acest beneficiu oferit celor peste 8.000 de angajați din complexul Sema Parc să întărească portofoliul de angajator al chiriașilor noștri și să genereze beneficii de sănătate în rândul angajaților”, a declarat Ion Rădulea, CEO River Development.

 Noul club de fitness World Class se va deschide în februarie 2020 și se va întinde pe o suprafață de 1.355 metri pătrați, oferind noilor membri acces la facilități premium și echipamente de ultimă generație. 

Obiectivul rețelei de sănătate și fitness World Class este de a oferi tot mai multor români șansa de a alege un stil de viață activ și sănătos prin sport, sănătate și fitness, acest obiectiv fiind materializat prin deschiderea unui nou club: World Class Sema Parc, într-o locație aleasă strategic, în imediata apropiere a unora dintre cele mai importante clădiri de birouri. Aceasta este doar una dintre noile inaugurări pe care le-am planificat pentru viitorul apropiat. Extinderea rețelei World Class va continua și sperăm că aceasta va aduce o schimbare în stilul de viață al românilor și va transforma #BeHealthy Movement for More Movement lansată de World Class într-o Mișcare Națională”, a declarat Kent Orrgren, CEO al World Class.

Locația noului club World Class a fost aleasă strategic, deoarece Sema Parc este amplasat într-o zonă foarte accesibilă, în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară – zona de centru-vest a Bucureștiului, la 200 m de stația de metrou Petrache Poenaru.

În prezent, în Sema Parc, sunt în stadiu de construcție două noi clădiri de birouri de clasă A, cu o suprafață închiriabilă de peste 31.500 mp, cu termen de finalizare în al doilea trimestru din anul 2021. În ultimii trei ani, Sema Parc a fost implicată în dezvoltarea altor trei clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de peste 38.000 mp. Primele două clădiri (Bruxelles și Paris – cu o suprafață cumulată de 23.500 mp) au fost deja finalizate, cea de-a treia (Berlin – 14.817 mp) fiind livrată recent, în T3 2019.

Sema Parc este cel mai mare proiect de regenerare urbană a Bucureștiului. Proiectul presupune o dezvoltare imobiliară întinsă pe aproximativ 41 de hectare și o suprafață totală construită de  aproximativ 1 milion de metri pătrați.

World Class România este lider de piață în industria locală de wellness, cu un număr total de 41 (36 de cluburi active și 5 care vor fi deschise anul acesta și în următorul) de cluburi de health și fitness din întreaga țară și peste 64.000 de membri. 

Te-ar mai putea interesa și
De mâine, 2 august, tinerii între 12 și 17 ani se pot înscrie pentru vaccinare cu Moderna
De mâine, 2 august, tinerii între 12 și 17 ani se pot înscrie pentru vaccinare cu Moderna
Platforma de programare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, cu serul produs de compania Moderna -......
Veniturile dezvoltatorilor de aplicaţii au atins un nivel record de aproape 65 de miliarde de dolari în S1
Veniturile dezvoltatorilor de aplicaţii au atins un nivel record de aproape 65 de miliarde de dolari în S1
Cheltuielile consumatorilor din întreaga lume cu aplicațiile mobile au ajuns la 64,9 miliarde de dolari în App Store și ...
Drumarii solicită majorări salariale pentru că asigură permanența în caz de incidente pe drumurile publice
Drumarii solicită majorări salariale pentru că asigură permanența în caz de incidente pe drumurile publice
Sindicatul Drumarilor ”Elie Radu”, care reunește angajați ai CNAIR, solicită remunerarea corespunzătoare a drumarilor ...
A fost atins pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu o singură doză
A fost atins pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu o singură doză
Pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză a fost depăşit sâmbătă, a anunţat sâmbătă Comitetul ...