1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

News

Xiaomi dezvăluie cel mai nou line-up de produse AIoT

Xiaomi a anunțat cea mai nouă serie de produse de lifestyle, între care Mi Smart Band 5 și Mi Electric Scooter Pro 2 – următoarea generație de modele din categaria wearable și device-uri pentru transport. Compania a mai anunțat lansarea unor dispozitive de divertisment, din acest line-up fac parte Mi True Wireless Earphones 2 Basic, Mi TV Stick și Mi Curved Gaming Monitor 34”.

16 iul, 2020 | | ECONOMICA.net

Prin această lansare, Xiaomi extinde amprenta sa globală în categoria de tehnologii pentru utilizare personală, în același timp continuând misiunea sa de a oferi produse tehnologice de înaltă calitate la prețuri oneste. 

Începând cu luna septembrie, produsele vor fi disponibile în oferta locală. Mi True Wireless Earphones 2 Basic vor avea un preț recomandat de retail de 219,99 lei, Mi TV Stick poate fi achiziționat la un preț recomandat de 199,99 lei, iar Mi Curved Gaming Monitor 34” va avea un preț recomandat de 2.399,99 lei.

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de Valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 252 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO