1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

News

Xiaomi donează măşti de protecţie pentru a ajuta medicii români în lupta contra pandemiei de coronavirus

Xiaomi, lider global în domeniul tehnologiei, donează zeci de mii de măști de protecție către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” pentru a contribui la eforturile pe care România le face în a stopa răspândirea epidemiei de coronavirus.

10 apr, 2020 | | ECONOMICA.net

Containerele livrate în România către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu" din capitală au venit însoțite de un mesaj al companiei Xiaomi "Umanitatea începe în noi odată cu dezinteresul", lui Mihai Eminescu.

În România Xiaomi are o comunitate puternică de Fani Mi. Cu acest gest simbolic dorim să le arătăm aprecierea noastră, printr-un gest de susținere și de solidaritate. Sperăm ca echipamentele trimise să ajute în a stopa răspândirea acestui virus în România - a spus Shou Zi Chew, chief financial officer și președinte al Xiaomi International.

Susținerea Xiaomi s-a îndreptatat atât către România cât și către alte țări afectate. Echipamente medicale au fost trimise către Italia, Spania, Franța, Germania, Olanda, Luxemburg, Indonezia și Coreea de Sud. Alte țări din Europa Centrală și de Est urmează să primească în cel mai scurt timp echipamente medicale din partea Xiaomi.

Formalitățile vamale de import s-au realizat de către Fundația Vodafone România și cu sprijinul Fundației pentru Copii Ronald Mc’Donald.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO