Xiaomi lansează în România telefoanele din seria Mi 10T. Cât costă şi ce specificaţii au

Producătorul chinez Xiaomi a lansat oficial în România trio-ului de telefoane inteligente din Seria Mi 10T.
Lidia Neagu - vin, 16 oct. 2020, 10:09
Xiaomi lansează în România telefoanele din seria Mi 10T. Cât costă şi ce specificaţii au

Flagship-ul Mi 10T Pro duce creativitatea la următorul nivel, având specificații tehnice de top în categoria sa, precum camera ultra-performantă de 108MP, display-ul viitorului – AdaptiveSync TrueColor de 144Hz, procesorul flagship Qualcomm® Snapdragon™ 865, dar și o baterie de de 5000mAh (typ).

Mi 10T continua să împingă limitele și oferă experiențe unice atât pentru cei care îl folosesc la birou, cât și pentru pasionații de streaming și gaming. Camera principală este de 64MP și folosește aceeași tehnologie de ecran și același procesor și baterie ca varianta Pro.

Mi 10T Lite vine cu tehnologia 5G accesibilă tuturor și propune o experiență de neegalat pentru utilizatorii săi. Cameră principală are 64MP, display-ul AdaptiveSync de 120Hz asigură o experiență fluidă, în timp ce procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 750G îi oferă o eficiență de neegalat. Mai mult decât atât, cu bateria de 4820mAh (typ) și încărcarea rapidă de 33W telefonul rezistă întreaga zi.

Mi 10T Pro în varianta 8GB+128GB va fi disponibil în România cu prețuri începând de la 2.499 lei, respectiv 2.699 lei pentru varianta 8GB+256GB, în trei variante de culoare Cosmic Black, Lunar Silver și Aurora Blue. Mi 10T Pro se va regăsi în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone și Digi Mobil, la retailerii autorizați eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, PCGarage, evoMAG, Cel.ro și în Mi Store.

Mi 10T va fi disponibil în variantele de culoare Cosmic Black și Lunar Silver, cu prețuri începând de la 2.099 lei pentru varianta 6GB+128G, respectiv 2.199 lei pentru varianta 8GB+128GB. Mi 10T va fi disponibil în oferta retailerilor autorizați eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, PCGarage, evoMAG, Cel.ro și în Mi Store.

Mi 10T Lite va fi disponibil în varianta 6GB+64GB începând cu prețul de 1.399 lei, respectiv 1.599 lei pentru varianta 6GB+128GB. Va fi disponibil în trei variante de culoare: Atlantic Blue, Pearl Grey și Rose Gold Beach.

Pentru precomenzile plasate în perioada 16-25 octombrie pentru Mi 10T Pro, cumpărătorii vor primi cadou și un telefon Xiaomi Redmi 9C NFC. Tot în aceeași perioadă, la precomenzile pentru modelul Mi 10T, cumpărătorii vor primi cadou și un telefon Xiaomi Redmi 9A.

Mi Watch: pentru o viață activă
Lansarea în România a Seriei Mi 10T marchează și debutul Mi Watch, primul model de smartwatch Xiaomi de pe piață. Mi Watch este destinat stilurilor de viață active și este noutatea pe care Xiaomi o aduce în gama de wearables.

Dotat cu un ecran AMOLED luminos de 1,39 inci și un buton lateral dedicat pasionaților de sport, Mi Watch le oferă utilizatorilor acces la 117 tipuri de exerciții, are șase senzori diferiți și GPS care oferă parametrii pentru monitorizarea sănătății, cum ar fi rata bătăilor inimii, nivelul de oxigen din sânge cât și date despre mediu cum ar fi presiunea aerului. Durata de viață a bateriei este de 16 zile.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 271 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume. 

În august 2020, compania s-a clasat pe locul 422 în topul Fortune Global 500, urcând 46 de poziții față de anul anterior. De asemenea, s-a situat pe locul 7 între companiile de internet din clasament. În mai 2020, compania a ajuns încă o dată în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe locul 384.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...