Xiaomi lansează Redmi Note 9 Pro, Note 9 şi Mi Note 10 Lite

Xiaomi lansează trei noi telefoane inteligente - Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 și Mi Note 10 Lite. Seria Redmi Note oferă face parte din de gama medie de pe piață, cu peste 110 milioane de unități vândute la nivel global.
Economica.net - lun, 04 mai 2020, 10:22
Xiaomi lansează Redmi Note 9 Pro, Note 9 şi Mi Note 10 Lite

Dispunând de o configurație impresionantă cu o cameră foto quad pe spate, obiectivul principal Redmi Note 9 Pro de 64MP captează imagini clare și de înaltă rezoluție în toate condițiile de iluminare, în timp ce obiectivul său cu unghi ultra wide de 8MP permite captarea unor cadre largi, fără compromisuri. O cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP completează camera de pe spate.

Pe partea din față, Redmi Note 9 Pro are o cameră de 16MP în display, şi o funcţie nouă – slow motion selfie.

Redmi Note 9 Pro vine cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh (typ), care durează până a doua zi, fără a compromite design-ul subțire. Mai mult, telefonul permite încărcare rapidă de 30W, cel mai rapid nivel de încărcare din seria Redmi Note, cu un încărcător rapid de 33W care încarcă telefonul până la 57% în doar 30 de minute2.

Redmi Note 9 include o baterie de 5020mAh (typ) cu suport pentru încărcare rapidă de 18W, ideal pentru utilizatorii care se deplasează frecvent.

Noul procesor Qualcomm Snapdragon 720G cu viteză de până la 2,3GHz echipează Redmi Note 9 Pro. 

Redmi Note 9 Pro oferă un sistem de vibrație liniară pe axa Z, pentru o experiență mai echilibrată a utilizatorului. Vibrația liniară pe axa Z are 120 de moduri, în funcție de acțiunea utilizatorului, inclusiv vibrații diferite pentru fotografii, capturi de ecran, notificări, setarea ceasului și multe altele.

Redmi Note 9 este primul smartphone din lume echipat cu un procesor G85 Helio MediaTek. De asemenea, procesorul octa-core cu 2 nuclee A75 cu viteză de 2.0GHz și 6 nuclee A55 cu viteză de 1.8Ghz, împreună cu un ARM G52 MC2 cu o viteză de aproximativ 1000MHz, fac ca acest smartphone să obțină un scor „Manhattan 3.0” de 25 fps, oferind astfel o experiență de utilizare foarte fluidă.

Redmi Note 9 Pro are un ecran DotDisplay de 6,67 inci, nedecupat. Un senzor de amprentă plasat lateral face telefonul mai ușor de accesat, în timp ce noul design al camerei frontale asigură o experiență premium imersivă. Redmi Note 9, pe de altă parte, vine cu un nou look având un ecran captivant DotDisplay de 6,53 inci, protejat de Corning® Gorilla® Glass 5.

Atât Redmi Note 9 Pro cât și Redmi Note 9 sunt dotate cu alte carateristici îndrăgite de utilizatori – NFC3 multifuncțional, mufă de 3.5mm pentru căști și infraroșu. Aceste telefoane vin cu lumină albastră certificată TÜV Rheinland care asigură confortul ochilor și au un nano strat care protejează telefonul de lichide vărsate accidental.

Redmi Note 9 Pro vine în trei opțiuni de culoare – Interstellar Grey, Tropical Green și Glacier White. Utilizatorii Redmi Note 9 pot alege dintre trei culori captivante potrivite pentru orice stil Midnight Grey, Forest Green și Polar White.

Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9 vor fi disponibile la nivel internațional începând cu mijlocul lunii mai.
Preț recomandat de la 269 de dolari pentru 6+64 GB și 299 de doari  pentru 6+128 GB.
Redmi Note 9 vine la un preț recomandat de la 199 de dolari pentru 3+64 GB și 249 de dolari pentru 4+128 GB.

Mi Note 10 Lite

Noul Mi Note 10 Lite este echipat cu un ecran premium și cu o camera quad versatilă. Telefonul vine cu ecran AMOLED 3D curbat de 6,47 inci și cu sticlă 3D curbată pe spate, care oferă o senzație premium, în timp ce utilizează un senzor subțire de amprentă în ecran care permite deblocarea instant, pentru o utilizare facilă.

Parte din familia Mi Note 10, Mi Note 10 Lite vine cu o camera quad versatilă de 64MP, o configurație bazată pe senzorul Sony IMX686 care permite realizarea de instantanee remarcabile, și senzori dedicați pentru fotografii wide, fotografii macro și portrete.

În ceea ce privește performanța, Mi Note 10 Lite este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 730G care permite o experiență fluidă, și are o baterie masivă de 5,260 mAh care durează două zile cu o singură încărcare, potrivit producătorului. De asemenea, vine cu un încărcător rapid de 30W care permite joacă și lucru fără întrerupere. 

Mi Note 10 Lite este disponibil în opțiuni de 6GB + 64GB, 6GB + 128GB, 8GB+128GB4 și trei variante de culoare: Glacier White, Midnight Black și Nebula Purple. 

Mi Note 10 Lite va fi disponibil de la jumătatea lunii mai la prețul recomandat de 349 de euro 6+64GB și respectiv de 399 de euro pentru 6+128GB.


 


Te-ar mai putea interesa și
FMI avertizează cu privire la optimismul excesiv al piețelor, în contextul așteptărilor mari privind relaxarea politicilor fiscale de către băncile centrale
FMI avertizează cu privire la optimismul excesiv al piețelor, în contextul așteptărilor mari privind relaxarea politicilor ...
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a avertizat asupra exuberanţei excesive a pieţelor, în condiţiile în care investitorii urmăresc cu atenţie deciziile băncilor centrale, care vor să......
Industria eoliană a instalat în 2023 capacități record de 117 gigawați – raport GWEC
Industria eoliană a instalat în 2023 capacități record de 117 gigawați – raport GWEC
Industria eoliană globală a instalat anul trecut noi capacităţi de 117 gigawaţi (GW), un nivel record, dar trebuie anual ...
IKEA respinge acuzațiile că ar distruge pădurile românești și susține că acțiunile sale sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde de mediu
IKEA respinge acuzațiile că ar distruge pădurile românești și susține că acțiunile sale sunt în conformitate cu ...
Reprezentanţii companiei Ingka Investments susţin că practicile acesteia de gestionare a pădurilor sunt stabilite în ...
Acționarii Stellantis au aprobat pachetul salarial pentru directorul general Carlos Tavares
Acționarii Stellantis au aprobat pachetul salarial pentru directorul general Carlos Tavares
Acţionarii Stellantis au aprobat marţi compensaţia pentru conducerea producătorului auto acordată pentru rezultatele ...