Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 9 în România. Cât costă

Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 9 în România, cu îmbunătățiri majore față de predecesorul său, fiind dotat cu un sistem quad camera inteligent, un procesor puternic și un design îndrăzneț. 
Lidia Neagu - joi, 02 iul. 2020, 11:55
Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 9 în România. Cât costă

Redmi 9 este disponibil la un preț recomandat de 699 lei pentru varianta de 3GB+32GB iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 749 lei.

Redmi 9 va beneficia de o reducere de 50 lei la lansare putând fi achiziționat la prețul recomandat de 649 lei (3GB+32GB) si 699 lei (4GB+64GB).

Oferta este disponibilă pe canalele de vânzare specializate începând cu data de 2 iulie.

Redmi 9 este primul smartphone Redmi echipat cu un set up de camera quad, care permite capturarea oricărui tip de fotografie.

Mai mult, utilizatorii se pot bucura de experiența unui ecran mai mare și mai performant, cu un display FHD+ de 6,53 inci Dot Drop.

Redmi 9 este echipat cu procesor MediaTek Helio G80 SoC, care oferă o performanță îmbunătățită cu 207%* față de modelul anterior. Împreună cu o baterie de mare capacitate de 5.020mAh, cu Redmi 9 ai toată puterea necesară pentru a folosi telefonul atât pentru activități profesionale cât și pentru relaxare. Redmi 9 suportă încărcare rapidă de 18W.

Pe spate are o culoare în gradient și textură antiamprentă. Pe partea din spate are un senzor de amprentă cu formă circulară poziționat sub camere, care urmează linia de design a seriei Redmi.

Redmi 9 este dotat cu o mufă de 3.5mm pentru căști, infraroșu și NFC multifuncțional. De asemenea, telefonul are dual SIM și un slot suplimentar pentru microSD.

Redmi 9 va fi disponibil în trei variante de culoare: Carbon Grey, Ocean Green și Sunset Purple.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 252 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...