yeParking propune digitalizarea gestiunii parcărilor din marile oraşe din ţară

yeParking, singura aplicaţie de parksharing din România, vine de acum şi în sprijinul autorităţilor locale, care îşi pot moderniza sistemele de gestiune a parcărilor, fără niciun cost de implementare.
Economica.net - mie, 09 dec. 2020, 12:02
yeParking propune digitalizarea gestiunii parcărilor din marile oraşe din ţară

Conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES, yeParking propune digitalizarea gestiunii parcărilor din marile oraşe din ţară.

„Există mai multe beneficii. Vorbim nu doar de detectare automată a zonelor tarifare, plată prin aplicaţie, remindere şi plăţi recurente automate – ci şi de informaţii privind disponibilitatea locurilor fără a fi nevoie de echipamente suplimentar instalate, alternative pentru şoferi în cazul supraaglomerării parcărilor stradale”, se menţionează în comunicat.

Prin sistemul propus de yeParking pot fi detectate cele mai solicitate zone de către şoferi şi care sunt locurile unde conducătorii auto „uită” adesea să plătească. Autorităţile pot astfel optimiza atât componenta de încasări cât şi cea de costuri implicate de administrarea şi controlul locaţiilor de parcare stradală.

„Lucrăm intens alături de colegii noştri pentru a oferi o soluţie cât mai adecvată municipalităţilor. Şi chiar putem aduce un plus uriaş în acest haos urban. Purtăm discuţii deja cu mai mulţi primari din oraşe din Olanda, Grecia sau Bulgaria, care vor să implementeze această soluţie. Practic, autorităţile trebuie doar să fie deschise şi să-şi dorească digitalizarea parcărilor, iar noi venim cu un pachet complex”, a declarat Mihai Lodoabă, CEO şi unul dintre fondatorii aplicaţiei yeParking.

yeParking a marcat mai multe premiere la nivel naţional, în acest an, introducând plata prin aplicaţie a staţionărilor de la Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, precum şi conceptul de Business ParkSharing împreună cu un Business Campus din Cluj-Napoca.

De asemenea, yeParking este singura aplicaţie din România care a adus în ţara noastră conceptul european de parksharing. Există peste 10.000 de şoferi, la nivel naţional, care îşi distribuie în aplicaţie locurile de parcare atunci când nu le folosesc.

Te-ar mai putea interesa și
Marcel Boloș: În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere (Video)
Marcel Boloș: În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă ...
Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa de a se orienta către......
Ieftinire a carburanților, azi. Benzina și motorina au ajuns să coste aprope la fel în benzinării
Ieftinire a carburanților, azi. Benzina și motorina au ajuns să coste aprope la fel în benzinării
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus azi prețul motorinei și a menținut prețul ...
Taipeiul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul Insulei Taiwan
Taipeiul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul Insulei Taiwan
Douăzeci şi unu de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8.15 (0.15 ...
Statele Unite își vor retrage militarii staționați în Niger, la cererea autorităților din această țară
Statele Unite își vor retrage militarii staționați în Niger, la cererea autorităților din această țară
Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, ...