1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

Yildiz, compania-mamă a biscuiţilor Ulker, devine al treilea producător mondial de biscuiţi după preluarea United Biscuits

Grupul turc Yildiz Holding, prezent şi pe piaţa din România, a anunţat luni preluarea producătorului britanic United Biscuits, precizând că prin această operaţiune va deveni al treilea producător mondial de biscuiţi şi va beneficia de noi pieţe, transmite Reuters.

03 noi, 2014 | Agerpres

Yildiz, proprietarul biscuiţilor Ulker, nu a oferit detaliile financiare ale tranzacţiei dar a precizat că în cursa pentru United Biscuits a reuşit să devanseze producătorul american de cereale Kellogg Co şi fondul de pensii al profesorilor din Ontario, care anul trecut a preluat rivalul Burton"s Biscuit.

Potrivit unor surse din apropierea discuţiilor, Yildiz Holding a plătit fondurilor de investiţii Blackstone Group şi PAI Partners aproximativ două miliarde de lire sterline (2,6 miliarde de euro) pentru United Biscuits, producătorul biscuiţilor Jaffa.

Pe piaţa din România, fabrica Ulker din Popeşti-Leordeni şi-a deschis oficial porţile în februarie 2006, sub denumirea locală de Eurex Alimentare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO