1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Youtube a lansat o platformă de streaming pentru jocuri video

Portalul Youtube a anunţat miercuri lansarea Youtube Gaming, o platformă de 'streaming' pentru jocuri video, care vrea să rivalizeze cu sistemul Twitch, al firmei Amazon, informează EFE.

27 aug, 2015 | Agerpres

Pentru moment, Youtube Gaming este disponibil doar în SUA şi Marea Britanie, prin intermediul paginii web gaming.youtube.com şi al unor aplicaţii pentru mobile, iar în viitor se va extinde şi în alte părţi ale lumii.

Noul serviciu reuneşte într-un singur loc şi organizează întregul conţinut referitor la jocuri video de pe Youtube şi va permite realizarea de transmisii în direct, potrivit companiei Google, proprietara acestui portal.

Jumătate dintre cele mai vizionate înregistrări video de pe Youtube sunt legate de jocuri video. Totodată, statisticile arată că utilizatorii Youtube au alocat în 2015 cu 75 % mai mult timp decât anul trecut pentru a urmări înregistrări de acest gen.

Youtube Gaming, care va acorda o atenţie specială concursurilor de 'e-Sports', conţine înregistrări video despre 25.000 de jocuri video.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO