Zara deschide astăzi magazin online în România. Preţurile sunt ca în magazinul clasic

Retailerul de fashion spaniol Inditex deschide astăzi, în România, un magazin online Zara. Este al treilea magazin virtual al retailerului pe plan local, după Pull&Bear şi Massimo Dutti.
Economica.net - mar, 01 apr. 2014, 12:49
Zara deschide astăzi magazin online în România. Preţurile sunt ca în magazinul clasic

Retailerul de fashion Inditex lansează astăzi al treilea magazin online al grupului în ţara noastră, www.zara.com/ro, informează un comunicat al companiei. Magazinul virtual va oferi clienţilor aceeaşi gamă de produse pentru femei, bărbaţi şi copii, ca cea aflată în magazinele fizice. Preţurile vor fi şi ele identice cu cele din offline, iar clienţii pot opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea lor. „Este un nou pas în expansiunea comerţului electronic al companiei Zara pe toate pieţele în care este prezentă. Site-ul Zara, www.zara.com/ro este conceput pentru a oferi o experienţă de cumpărare extrem de uşor de accesat şi pentru a le permite fanilor modei să îşi efectueze cumpărăturile de pe oricare dintre browser-ele disponibile în ţările în care Zara are magazine online”, se arată în comunicat.

Livrarea va fi gratuită în cazul în care clientul optează pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucrătoare. Vor fi disponibile şi alte două modalităţi de livrare: Standard (19,00 Lei.): 3-5 zile lucrătoare, Expres (49,00 Lei.): 2-3 zile lucrătoare. Plăţile vor putea fi efectuate cu cardurile bancare Visa şi MasterCard.

Politica de schimbări şi returnări este identică cu cea oferită în magazinele fizice: în termen de o lună, articolele nedorite vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. În orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.

Cum se cumpără

Operaţia de căutare a articolelor vestimentare a fost consolidată cu diverse opţiuni de filtrare (în funcţie de caracteristicile articolelor, culoare, mărime, preţ etc.). De asemenea, clienţii pot găsi articole specifice cu ajutorul numărului de referinţă, descrierii articolului, categoriei etc.
Clienţii pot vizualiza conţinutul coşului de cumpărături în orice moment şi revizui selecţia de produse pe loc. Clienţii care doresc să îşi ridice comenzile de la un magazin pot efectua o căutare de magazine şi pot folosi o unealtă de geolocalizare pentru a identifica automat cel mai apropiat magazin Zara.

Site-ul afişează conţinuturi vizuale ale colecţiilor cu poze, cataloage, clipuri video etc. astfel încât clienţii să îşi poată forma o impresie per ansamblu despre gama actuală; mai mult decât atât, acest conţinut poate fi publicat pe diferitele reţele sociale.

Se poate cumpăra şi cu telefonul mobil, cu sisteme de operare Android,iOS, Windows 8, Windows Phone şi Blackberry 10.

Zara este prezentă pe piaţa de afaceri din România din anul 2004 când a deschis un magazin în Bucureşti. În prezent, Zara gestionează peste 20 de magazine în 12 oraşe, printre care se numără Bucureştiul, Timişoara, Cluj-Napoca sau Constanţa.

Grupul Inditex are peste 90 de magazine în România, fiind prezent cu brandurile Inditex are alte şapte branduri: Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.

Te-ar mai putea interesa și
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să atingă cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, relevă un studiu......
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la îngheţarea războiului ...
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Gara din orașul Curtea de Argeș, care a fost construită la sfârșitul secolului XIX și este monument istoric, dar care ...
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale ...