Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă

Agenția de turism Hello Holidays mizează pentru sezonul de toamnă-iarnă pe destinații precum Turcia și Egipt.
Andrada Ghira - joi, 23 sept. 2021, 12:06
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă

Circuitele Cappadocia – Antalya și Pamukkale – Efes (via Antalya), organizate cu avionul, s-au reluat la jumătatea lunii septembrie, în programul toamnă-iarnă, după ce au fost realizate pentru prima dată în perioada februarie – iunie. Ambele circuite durează câte opt zile și costă, în perioada de lansare, de la 79 de euro plus taxe/persoană.

“Din septembrie până la finalul lunii noiembrie, turiștii vizitează săptămânal obiective turistice, descoperă Turcia autentică, dar marea atracție este zborul cu balonul, și în Cappadocia, și în Pamukkale, o activitate despre care pun cele mai multe întrebări agenților noștri de turism înainte de plecarea în vacanță”, spune Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Hello Holidays organizează alte cinci programe de tip circuit, până la finalul anului, cele mai multe fiind la Istanbul, cu avionul sau cu autocarul. De revelion, Hello Holidays propune vacanțe pe charter în Antalya, pentru relaxare, dar și la Istanbul, cu avionul, pentru vacanțe active în care turiștii vizitează Agia Sofia, Moscheea Albastră, Palatele Topkapi și Dolmabahce, fac croaziere pe Bosfor și spre insula Buyokada.

Vedeta anului, Egipt

Egipul, considerat destinația anului 2021 datorită numărului mare de zboruri charter și din mai multe orașe ale României, este prezent în oferta agenției organizatoare atât pentru sejururi, cât și pentru circuite. Zborurile charter spre Hurghada și Sharm el Sheikh încep în octombrie, vacanțele de șapte zile, în regim all inclusive, costând de 385 de euro/persoană pentru Hurghada și de la 383 de euro/persoană pentru Sharm el Sheikh. Ofertele de revelion, deja disponibile, încep de la 473 de euro pentru Hurghada și de la 488 de euro pentru Sharm el Sheikh.

“Egiptul atrage prin ofertele extrem de avantajoase ale hotelierilor, pentru că este pe lista verde și pentru că solicită un test negativ numai persoanelor nevaccinate. Avem zboruri săptămânale spre cele două zone de vacanță din București, din octombrie până primăvara viitoare. În Early Booking, vacanțele în Egipt au reducere de o treime din prețul cazării”, mai spune Denisa Oprea.

În paralel, Hello Holidays organizează circuite în Egipt cu croazieră pe Nil, cu un program intens de vizitare a piramidelor, la cererea turiștilor care își doresc vacanțe active. Programul costă de la 755 de euro plus taxe/persoană, dar și circuite în Iordania (de la 999 de euro plus taxe/persoană), ori în Emiratele Arabe Unite (de la 429 de euro plus taxe/persoană).

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 14 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia, dar și de sejururi în Grecia, Turcia, realizate cu autocarele Hello Holidays Transport ori cu avionul. Programele “O zi cât o vacanță”, de o zi, în România și Bulgaria, ori cele cu o durată mai mare, de până la 19 zile, oferă turiștilor experiențe unice de călătorie.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Arieratele bugetului general consolidat au scăzut cu 13,75% în august 2021
Arieratele bugetului general consolidat au scăzut cu 13,75% în august 2021
Arieratele bugetului general consolidat au scăzut cu 13,75% în august 2021, comparativ cu luna precedentă, la 232,62 milioane ...
Contrabanda cu ţigarete a crescut în România până la 8,3%, în septembrie – studiu
Contrabanda cu ţigarete a crescut în România până la 8,3%, în septembrie – studiu
Piaţa neagră a ţigaretelor a crescut, în România, cu 0,6 puncte procentuale, în septembrie faţă de luna iulie, până ...
Coronavirus: China anunţă că aproape 76% din populaţia sa a fost vaccinată cu schemă completă
Coronavirus: China anunţă că aproape 76% din populaţia sa a fost vaccinată cu schemă completă
China a vaccinat cu schemă completă împotriva maladiei COVID-19 aproximativ 75,6% din populaţia sa până în data de ...