1EUR = 4.8429 RON | Bucureşti 31 º

News

Zboruri Wizz Air din Salzburg către Bucureşti, în premieră, de la 19,99 euro

Wizz Air a anunțat astăzi că începând cu luna iulie, pasagerii pot călători de la Aeroportul Salzburg spre Belgrad, București, Larnaca, Kiev, Skopje și Tuzla. Locurile pe noile zboruri pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene de la doar 14,99 euro.

29 mai, 2020 | ECONOMICA.net

După ce a adunat 3 milioane de pasageri în doi ani în Viena, compania aeriană adaugă Salzburg la rețeaua de rute și va adăuga anual peste 200.000 de locuri Aeroportului Salzburg și vor conecta orașul și regiunea cu destinațiile care nu au fost în prezent deservite.  

Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiții cu risc scăzut, cu o flotă cu o vârstă medie de 5,4 ani, compusă din cele mai eficiente și sustenabile aeronave din prezent, gamele Airbus A320 și Airbus A320neo. 

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. 

„Wizz Air vine la Salzburg în aceste vremuri dificile! Acesta nu este doar un semnal important pentru noi și pentru întreaga piață, ci subliniază și valoarea regiunii. Întotdeauna a existat o cerere mare pentru conexiuni directe cu Europa de Est, pe care acum le vom putea oferi”, spune Bettina Ganghofer, CEO al Aeroportului Salzburg. „Sunt pe deplin convinsă că toate aceste destinații vor fi bine primite de piața noastră. 

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN SALZBURG

Destinație

Zile de operare

Dată de începere

Tarife de la

Belgrad

miercuri, duminică

1 iulie 2020

24,99 euro

București

joi, duminică

2 iulie 2020

19,99 euro

Kiev

miercuri, duminică

1 iulie 2020

19,99 euro

Skopje

miercuri, duminică

1 iulie 2020

19,99 euro

Tuzla

joi, duminică

2 iulie 2020

14,99 euro

Larnaca

marți, sâmbătă

4 iulie 2020

19,99 euro

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO