1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

News

Zgonea: Este important să clădim o credibilitate în zona economică ca cea din zona politică

Piaţa viitoare de business se află în Asia şi este important să fie clădită o credibilitate în zona economică asemănătoare celei din zona politică, a declarat vineri, la Baku, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la inaugurarea Camerei Bilaterale de Comerţ şi Industrie Azerbaidjan-România.

15 mar, 2013 | Agerpres

'Piaţa viitoare de business se află în Asia şi orice novice din anul întâi de la ASE ştie acest lucru. Important pentru noi este să clădim cărămidă cu cărămidă o credibilitate în zona economică la fel ca cea din zona politică. Eu şi colegii mei din toate grupurile parlamentare suntem susţinătorii dumneavoastră (ai oamenilor de afaceri n.r) şi vom veni peste tot acolo unde credeţi că este oportun pentru companiile româneşti să fie susţinute de politic. Aveţi sprijinul Parlamentului, al Guvernului', a spus Valeriu Zgonea.

El a subliniat că următorul proiect, după cel al Camerei bilaterale din Azerbaidjan, va fi realizat în Kazahstan.

'Următorul proiect îl facem în Kazahstan. Sper ca eu şi colegii mei să găsim un plan strategic şi vă recomand şi dumneavoastră să aduceţi toate ideile care sunt importante. Este rolul nostru. De foarte mulţi ani Parlamentul şi-a pierdut acest rol obligatoriu de a ajuta companiile româneşti să se dezvolte în alte ţări. Suntem într-un moment de credibilitate şi în interior şi în exterior şi trebuie să utilizăm acest puncte de credibilitate pentru ca zona economică să genereze locuri de muncă', a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Acesta a precizat că scopul şi rolul politicului este să ajute zona economică să găsească noi pieţe şi oportunităţi.

'Scopul şi rolul nostru ca politicieni este să vă ajutăm să găsiţi noi pieţe şi oportunităţi. Este obligatoriu ca reprezentanţii statului român să vă sprijine. Am speranţa că veţi investi în Azerbaidjan şi că firmele azere vor veni în România. Plusul pe care îl aduceţi întăreşte încrederea în statul român', le-a transmis Valeriu Zgonea reprezentanţilor firmelor româneşti din Camera de Comerţ Azerbaidjan-România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO