1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

News

"Zilele câmpului Agtech", eveniment pentru fermieri în Insula Mare a Brăilei, la Agricost, în 18 septembrie

Asociația Producătorilor de Porumb din România și TMT PR organizează în 18 septembrie, în Insula Mare a Brăilei, la compania Agricost Brăila, cea mai mare exploataţie agricolă din UE (56.000 hectare) și una dintre fermele pionier în agricultură de precizie din România, evenimentul „Zilele câmpului Agtech". Evenimentul va fi găzduit de dr. ing. Lucian Buzdugan, directorul general al Agricost. „Fermierii români trebuie să investească în tehnologii de precizie pentru că nu există altă cale de a face performanță în această profesie. Investițiile realizate sunt amortizate rapid, prin reducerea costurilor concomitent cu creșterea producțiilor", a declarat Lucian Buzdugan prefațând evenimentul.

16 sep, 2019 | ECONOMICA.net

"Zilele câmpului Agtech" găzduite de Agricost cuprind demonstrații practice, solutii de agricultură digitală, cu eficiență dovedită: Agricultura Plus cu soluția #RHIZA, AgroConcept – New Holland Agriculture cu soluția #AGXTEND, LG Seeds România cu platforma digitală LG AGRILITY, serviciul Easy VR (Easy Variable Rate), Syswin Solutions cu soluția SysAgria.

Evenimentul include schimburi de experiență cu specialiștii companiilor partenere, pentru soluții și recomandări personalizate nevoilor din fermă și sesiuni de socializare între fermieri privind provocările și oportunitățile procesului de digitalizare a fermei.

Participarea este gratuită pentru fermieri, în baza unei înregistrări transmise la [email protected]
Caravana „Zilele câmpului Agtech" își propune să familiarizeze fermierii români cu ultimele inovații, în contexul în care noua politică agricolă comună (PAC) va include, în următorul exercițiu, finanțări substanțiale pentru digitalizarea agriculturii.

Caravana este susținută de: Groupama Asigurări, Michelin România și Credit Agricole Bank România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO