1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Extern

Zoom şi LinkedIn au anunțat că nu vor mai furniza autorităților din Hong Kong date despre utilizatori

Zoom şi LinkedIn s-au alăturat listei tot mai mari de companii tech care suspendă respectarea cererilor de a furniza date autorităţilor din Hong Kong, invocând îngrijorări cu privire la o nouă lege de securitate naţională, informează marţi dpa, citată de Agerpres.

07 iul, 2020 | Agerpres

Google, Twitter, WhatsApp, Facebook şi Telegram au suspendat de asemenea cooperarea cu autorităţile din Hong Kong după ce legea a fost adoptată săptămâna trecută.

Un purtător de cuvânt al Zoom a declarat că grupul va monitoriza activ situaţia, "inclusiv orice orientări potenţiale din partea guvernului SUA", a relatat marţi Hong Kong Free Press.

Într-un schimb de e-mail făcut public pe Twitter, o angajată din comunicaţii a LinkedIn i-a declarat jurnalistei din Hong Kong Mary Hui că grupul pentru care lucrează a oprit schimburile cu autorităţile din Hong Kong, în timp ce "analizează noua lege".

În virtutea legii, autorităţile pot solicita unui "furnizor de servicii relevant să furnizeze înregistrarea de identificare sau asistenţa de decriptare aşa cum impune cazul".

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO