Companiile din FMCG fac angajări în toată ţara. Caută oameni cu studii medii

Profi, Lidl, Auchan, Cora, Mega Image se numără printre companiile din retail care fac acum angajări la nivel naţional. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 01 sept. 2014, 21:00
Companiile din FMCG fac angajări în toată ţara. Caută oameni cu studii medii

Oferta de muncă disponibilă acum la Profi

Profi Rom Food angajează un casier/lucrător comercial în Lugoj.
Candidatul potrivit pentru acest post este dispus să muncească în schimburi, are abilităţi de calcul numeric, este rezistent la efort fizic susţinut şi are fluenţă în comunicare.
2 octombrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Profi. Detalii, aici.

Profi Rom Food angajează opt oameni pe postul de casier şef la Bucureşti, Constanţa, Videle.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai bune cunoştinţe comerciale, poţi lucra sub presiune, eşti loial, serios, organizat, poţi lucra eficient sub presiune, eşti dispus să munceşti în două schimburi, eşti orientat spre rezolvarea problemelor şi îndeplinirea obiectivelor la termenele stabilite. Amănunte, aici.

Profi Rom Food angajează operatori preţuri la Sibiu, Timişoara, Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin un an experienţă în retail, are bune cunoştinţe de operare PC, are cunoştinţe medii de limba engleză, este riguros în lucrul cu cifrele, are abilităţi de analiză, este atent la detalii şi disponibil pentru deplasări în interes de serviciu.
Informaţii suplimentare, aici.
26 septembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la Profi, enumerate mai sus.

Profi angajează un controlor calitate legume-fructe la Cluj.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai abilităţi de comunicare, eşti dispus să depui efort fizic susţinut şi să ai program de muncă de noapte şi nu în ultimul rând, ai cunoştinţe despre vânzarea/controlul calităţii legumelor şi fructelor.
Până pe 25 septembrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Profi în Cluj. Detalii, aici.

Profi angajează 20 de casieri/lucrători comerciali, vânzători şi recepţioner marfă în Giurgiu, Videle, Mangalia, Constanţa, Bucureşti.
24 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru posturile vacante la Profi. Mai multe detalii, aici.

Profi angajează un manipulant marfă la Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este dispus să aibă program de muncă flexibil şi să depună efort fizic suţinut, are abilităţi de muncă în echipă, şi, preferabil, are experienţă în domeniul alimentar.
Până pe 19 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Profi în Timişoara. Detalii, aici.

Citeşte în ECONOMICA.NET şi oferta de muncă la Auchan, Cora, Lidl.

Oferta de muncă disponibilă acum la Mega Image

Mega Image angajează 20 de şefi de departament în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat în retail, preferabil retailul alimentar, ai cel puţin un an experienţă în coordonarea unei echipe, ai studii superioare, ai cunoştinţe medii de operare PC (Office, Excel) şi de limba engleză, ai excelente abilităţi de comunicare, organizare, coordonare, eşti orientat către rezultate, eşti flexibil şi ai iniţiativă.
28 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Mega Image. Detalii, aici.

Mega Image angajează 30 de oameni pentru un nou magazin pe care îl va deschide în Sinaia.
Pentru postul de şef de departament, angajatorii caută absolvenţi de studii superioare.
Eşti potrivit pentru postul de lucrător comercial dacă ai studii medii, în vreme ce pentru postul de casier este obligatorie Diploma de Bacalaureat.
Pentru postul de vânzător este obligatorie calificarea în domeniu şi experienţa în comerţ.
Indiferent de postul ofertat, angajatorii caută oameni dinamici, flexibili şi orientaţi către clienţi.
6 septembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la Mega Image în Sinaia. Amănunte, aici.

Mega Image angajează 40 de oameni pentru un magazin pe care îl va deschide la Bragadiru (Ilfov).
8 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante la Mega Image. Informaţii suplimentare, aici.

Mega Image angajează 10 vânzători în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum studii medii, are experienţă în comerţ, are calificare de vânzător produse alimentare, este orientat către clienţi, responsabil, dinamic. Amănunte, aici.

Mega Image angajează 50 de oameni pe posturi de casier, lucrător comercial, vânzător, pentru magazinele pe care le va deschide în Bucureşti şi Ilfov. Informaţii suplimentare despre locurile de muncă disponibile la Mega Image, aici.

28 septembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la Mega Image, enumerate mai sus.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a prelungit perioada de acordare a sumelor forfetare pentru acoperirea cheltuielilor de masă și cazare pentru refugiații din Ucraina
Guvernul a prelungit perioada de acordare a sumelor forfetare pentru acoperirea cheltuielilor de masă și cazare pentru ...
Guvernul a prelungit cu trei luni, până la data de 30 iunie 2024, prin ordonanţă de urgenţă, perioada până la care pot fi acordate sumele forfetare pentru acoperirea costurilor de masă şi......
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat amenzile pentru e-Factura pâna la 1 iunie (Video)
Boloș: Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat, de 500 de milioane de euro, pentru industria prelucrătoare. Am amânat ...
Guvernul a aprobat o schemă de ajutor de stat pentru activităţi productive şi pentru industria prelucrătoare, o schemă ...
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților.
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...