Epson lansează noile imprimante SureColor

Epson anunţă lansarea unei noi game de imprimante SureColor SC-T de format mare, rapide, cu patru culori, proiectate pentru grafică, CAD şi GIS şi destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei. 
Economica.net - mie, 04 iun. 2014, 11:22
Epson lansează noile imprimante SureColor

Noua gamă de imprimante SureColor SC-T cu alimentare din rolă conţine nouă modele care oferă lăţimi, productivităţi şi capacităţi de scanare diverse. Bazându-se pe succesul imprimantelor SureColor SC-T lansate în 2012, noile imprimante de mare viteză SureColor SC-T7200, de 44 inci, SC-T5200, de 36 inci, şi SC-T3200, de 24 inci, au o serie de îmbunătăţiri gândite pentru maximizarea performanţelor din mediile de producţie solicitante. 

Epson a sporit şi mai mult versatilitatea imprimantelor prin integrarea unui scaner color cu o lăţime de 36 inci în noile modele multifuncţionale SureColor SC-T7200MFP şi SC-T5200MFP de 44 şi respectiv 36 de inci.

Acestea sunt primele imprimante Epson de format mare echipate cu un scaner care oferă utilizatorilor flexibilitate pentru a digitaliza documentele de format mare şi pentru a scana către fişiere, către e-mail sau pentru partajarea cu alte imprimante SC-T. Un document original A1 poate fi scanat şi imprimat în aproximativ 39 de secunde. Aceste imprimante multifuncţionale sunt, de asemenea, disponibile în configuraţii cu una sau două role.

Pentru a maximiza performanţele, noua gamă SureColor SC-T beneficiază de procesare foarte rapidă a imaginilor, de un hard disk de 320 GB pentru un spooling eficient şi de conectare securizată în reţea.

 Pentru a asigura integrarea perfectă a imprimantelor în mediile de design şi imprimare, compatibilitatea PostScript cu procesoare duble de 1,6 Ghz este disponibilă opţional pentru toate imprimantele SureColor SC-T noi, ceea ce permite utilizatorilor să imprime formate multiple de fişiere, inclusiv fişiere mari, cu multe date, rapid şi direct din programe de design şi CAD de top.

Imprimantele SureColor SC-T sunt proiectate pentru a se potrivi fără probleme în mediul de birou, având o construcţie elegantă, dimensiuni mici şi putând fi operate din faţă. Pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului, imprimantele SureColor SC-T utilizează cerneluri pe bază de apă şi sunt certificate de ENERGY STAR pentru eficienţa lor energetică excelentă.

„Noua generaţie de imprimante SureColor SC-T uşor de utilizat a fost proiectată pentru a furniza o flexibilitate de top şi performanţe de producţie pentru mediile de design şi imprimare solicitante”, spune Duncan Ferguson, Director C&I, Pro-Graphics, Epson Europe. „Capacitatea de a imprima pe hârtie şi plăci de până la 1,5 mm grosime le face ideale pentru numeroase utilizări din domeniul graficii”, adaugă Duncan Ferguson.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...