Euro Insol a devenit lichidator judiciar al complexului imobiliar Green City

Casa de insolvenţă Euro Insol a fost desemnată lichidator judiciar al complexului imobiliar Green City, situat în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov, potrivit unui comunicat al Euro Insol.
Economica.net - lun, 25 apr. 2016, 12:42
Euro Insol a devenit lichidator judiciar al complexului imobiliar Green City

Green City este un ansamblu rezidenţial dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov, pe un domeniu care a aparţinut familiei regale. În cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena (cu patru camere şi o suprafaţă utilă de 108 metri pătraţi), Neva (cu patru camere şi o suprafaţă utilă de 118 metri pătraţi) şi Tamisa (cu până la şase camere şi o suprafaţă utilă de 120 metri pătraţi plus un pod mansardabil).

Ansamblul Green City, format din 650 de vile, a fost dezvoltat de Dumitru Bucşaru, prin intermediul mai multor firme, toate aflate în insolvenţă sau în faliment. Trei dintre acestea, respectiv Valahorum, Clean Optim Serv şi Green City, sunt în portofoliul Euro Insol.

‘Este o nouă provocare pentru Euro Insol, care administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din Bucureşti. Dacă Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu rezidenţial pe verticală, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontală. Cunoaştem foarte bine proiectul, deoarece Euro Insol a mai vândut câteva zeci de unităţi locative în cadrul proiectului dezvoltat de două dintre companiile lui Bucşaru. Este un ansamblu foarte popular şi vandabil, bucurându-se de o serie de facilităţi create în interiorul complexului: restaurante, grădiniţă, Mega Image, locuri de joacă pentru copii, parc etc.’, a declarat Remus Borza, managing partner Euro Insol.

Printre proiectele imobiliare administrate de Euro Insol se află Asmita Gardens, situat în vecinătatea Parcului Tineretului şi a Parcului Urban Văcăreşti, dezvoltat pe o suprafaţă de 27.000 mp, cu 765 de apartamente.

Complexul Rezidenţial Citadella Titan este compus din 224 de apartamente, iar complexul Belvedere, aflat în imediată vecinătate a Parcului Alexandru Ioan Cuza, este format din 120 de apartamente şi 6.200 metri pătraţi de spaţii comerciale şi birouri.

Totodată, Grenoui Investment şi Topo Capital deţin 160 de apartamente în 6 ansambluri rezidenţiale: Cosmopolis, Rose Garden, Primăvară Ghencea, Rose Garden, Felicity, Green Lake şi Quadra Place.

În portofoliul Euro Insol se află şi Tâmpa Garden, situat în Braşov, cu peste 400 de apartamente, precum şi complexul rezidenţial Ibiza Sol, aflat lângă Pădurea Băneasa şi Şcoală Americană. Format din 14 clădiri, Ibiza Sol totalizează 304 locuinţe (apartamente cu 2, 3 şi 4 camere), cu parcare subterană cu lift interior, serviciu de pază, două piscine cu jacuzzi, centru SPA (jacuzzi, saună, fitness), teren de joacă pentru copii, 12.000 de metri pătraţi de spaţiu verde şi mini teren de golf.

Te-ar mai putea interesa și
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să atingă cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani, relevă un studiu......
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace avertizează cu privire la îngheţarea războiului din Ucraina
Fostul ministru al apărării britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la îngheţarea războiului ...
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Se reabilitează în sfârșit una dintre cele mai frumoase gări din România. Are peste 110 de ani
Gara din orașul Curtea de Argeș, care a fost construită la sfârșitul secolului XIX și este monument istoric, dar care ...
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale ...