MedLife a inaugurat prima clinică sub brandul Sfânta Maria. Vizează pacienţii cu venituri mici şi medii

Grupul MedLife a inaugurat, la Bacău, prima clinică medicală sub brandul Sfânta Maria. “Sfânta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, vine în întâmpinarea nevoilor românilor cu venituri mici și medii. Am pus bazele acestui brand odată cu integrarea unora dintre companiile achiziționate care fac parte din grupul mamă, precum rețeaua de laboratoare Diamed și Ultratest, clinicile și laboratoarele Anima, Ghencea Medical Center, precum și clinica Polisano din București”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife.
Economica.net - mar, 04 dec. 2018, 11:03
MedLife a inaugurat prima clinică sub brandul Sfânta Maria. Vizează pacienţii cu venituri mici şi medii

Brandul medical Sfânta Maria a fost lansat de MedLife în urmă cu doi ani și operează pe piața serviciilor medicale cu peste 60 de unități medicale proprii.

Deschiderea de la Bacău este cel de al treilea proiect dezvoltat organic sub brandul Sfânta Maria, după alte două laboratoare dezvoltate în Brașov și în Târgu Jiu. “Sfânta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, vine în întâmpinarea nevoilor românilor cu venituri mici și medii. Am pus bazele acestui brand odată cu integrarea unora dintre companiile achiziționate care fac parte din grupul mamă, precum rețeaua de laboratoare Diamed și Ultratest, clinicile și laboratoarele Anima, Ghencea Medical Center precum și clinica Polisano din București. Odată ce am conturat această bază, am început să exitindem acest brand și prin proiecte dezvoltate organic – puncte de recoltare, laboratoare și mai nou, clinici”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife.

În acest moment, brandul Sfânta Maria are 60 de unități proprii care au rezultat în urma proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice, după cum urmează: 10 clinici (București, Bacău, Măgurele), 10 laboratoare (București, Brașov, Brăila, Focșani, Tecuci, Târgu Jiu, Craiova, Măgurele) și peste 40 de puncte de recoltare.

De asemenea, Sfânta Maria se numără printre furnizorii de servicii medicale care au una dintre cele mai mari rețele proprii de medicină de familie.

“În mai puțin de doi ani, Sfânta Maria a devenit un jucător important pe piața de servicii medicale din România, cu o rețea extinsă de medici de familie și medici specialiști în contract cu CNAS, punând la dispoziția pacienților servicii medicale de calitate și o paletă foarte largă de analize. În perspectivă, dorim să dezvoltăm și mai mult acest brand, având ca strategie acoperirea orașelor sub 100.000 de locuitori astfel încât, indiferent de venituri, românii să aibă acces la servicii medicale de calitate”, a mai spus Mihai Marcu.

Te-ar mai putea interesa și
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancţiuni împotriva coloniştilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru acte de violenţă contra palestinienilor, au declarat vineri diplomaţi......
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități de export la nivel mondial
Producătorul chinez Chery Auto anunță că noua sa fabrică din Spania va fi una dintre principalele sale facilități ...
Compania chineză Chery Auto a anunţat vineri că nou achiziţionata fabrică din Barcelona va fi una dintre principalele ...
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...