Project Expo: Anul 2014 va aduce vânzări în creştere pe segmentul apartamentelor noi

Anul 2014 va aduce vânzări în creştere pe segmentul apartamentelor noi, în mare parte datorită produselor de creditare nou apărute, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Adina Paţilea, brand manager al târgului imobiliar Project Expo.
Economica.net - vin, 21 mart. 2014, 13:35
Project Expo: Anul 2014 va aduce vânzări în creştere pe segmentul apartamentelor noi

‘Trendul de creştere al vânzărilor de apartamente noi se va menţine pe parcursul întregului an. Câteva bănci au venit cu produse noi, destinate achiziţionării de locuinţe. Dezvoltatorii vin şi ei cu propriile oferte de stimulare a vânzărilor, altele decât buy-back-ul sau ratele la dezvoltator. Astfel, cei care dau un avans de minimum 50% pot plăti diferenţa peste trei sau patru ani, în funcţie de contract. Cele mai căutate sunt apartamentele cu două camere, cu preţuri de până la 45.000 de euro’, a spus Adina Paţilea.

Târgul imobiliar Project Expo, care se desfăşoară în Capitală, în perioada 21 – 23 martie, vine cu oferte la majoritatea tipurilor de locuinţe.

Cea mai ieftină proprietate situată într-un imobil nou este o garsonieră la un preţ de 16.000 de euro.

Grupul Premier, unul dintre cei mai vechi parteneri ai târgului, strânge, din nou, toată zona de sud într-un singur loc. La cele patru standuri ale companiei vor fi prezentate ansambluri rezidenţiale dezvoltate în Berceni, Brâncoveanu, Olteniţei, Metalurgiei, Popeşti – Leordeni. Din oferta Premier mai fac parte apartamente cu două camere, având preţuri între 24.000 de euro şi 45.000 de euro, apartamente cu trei camere începând de la 40.000 de euro şi vile de la 65.000 de euro.

O noutate prezentă la Târgul Imobiliar Project Expo aparţine companiei Rugvity. Oricine are un teren poate apela la reprezentanţii firmei pentru a-şi construi o casă pe structură metalică cu preţuri care pleacă de la 30.000 de euro şi o suprafaţă desfăşurată de 105,28 metri pătraţi.

Adora Urban Village oferă pe perioada târgului apartamente complet finisate, cu bucătării mobilate, la preţuri speciale: studio dublu – 30.900 de euro, apartament cu 2 camere – 46.900 euro, apartament cu 3 camere – 60.900 euro, toate cu TVA 5% inclus. Cumpărătorii pot beneficia de oferta specială cu 0% avans prin programul Prima Casă, cu condiţia achitării unei taxe de rezervare.

La capitolul vile, ies în evidenţă City Office Rezidence & Rădăcini Rezidence cu imobile care depăşesc 100 de metri pătraţi şi au preţuri cuprinse între 115.000 euro şi 210.000 euro.

O altă ofertă specială se referă la modalităţile de plată. Locuinţele care fac parte din oferta Premier pot fi achiziţionate şi cu ajutorul sistemului buy-back sau printr-un sistem de eşalonare a plăţii.

În plus, reapar garsoniere şi apartamente all-inclusive (complet mobilate) în ansamblul rezidenţial Royal Olteniţei. Garsoniera (bucătărie mobilată şi bar) la 23 000 de euro (suprafaţa utilă de 31 metri pătraţi), apartament cu două camere (complet mobilat, bucătărie, living, dormitor) la doar 41.500 euro (suprafaţă utilă de 50 mp).

‘Cu prilejul târgului, va avea loc şi lansarea singurului site din România care va prezenta toate ansamblurile rezidenţiale noi din Bucureşti şi zona metropolitană. Mai mult de atât, aici vor fi trecute în revistă şi promoţiile din acest segment, dar şi cele mai importante informaţii din piaţa imobiliară’, spune Adina Paţilea.

Pentru cumpărătorii de locuinţe care încă nu au o soluţie din punct de vedere financiar, BRD Groupe Societe Generale oferă soluţii multiple de finanţare prin intermediul creditelor imobiliare din gama proprie.

Toate aceste oferte, dar şi multe altele, sunt valabile doar pe perioada desfăşurării târgului, care are loc la Sala Palatului, în perioada 21 – 23 martie.

Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este între orele 10,00 – 18,00 vineri şi sâmbătă, iar duminică între 10,00 – 16,30.

Te-ar mai putea interesa și
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai primește un mandat, Leonardo Badea va lua supravegherea bancară-SURSE
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai ...
A început bătălia pentru posturile din Consiliul de Administrație al BNR. Numirea și validarea noului Consiliu trebuie să aibă loc până la începutul vacanței parlamentare, la data de 1......
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în creștere cu 35%
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în ...
Guprul Banca Transilvania a anunțat astăzi că a obținut un profit net consolidat de 1,1324 de miliarde de lei (+35% față ...
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Cotaţiile futures la cacao sunt în scădere, în urma ploilor favorabile pentru recoltele din Vestul Africii şi a analizei ...
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet Group a încheiat primul trimestru al acestui an cu o pierdere netă de 9,7 milioane de lei, comparativ cu o pierdere ...