Reţeaua de sănătate Regina Maria deschide prima sa policlinică din Ploieşti şi s-a extins în Capitală

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa românească a serviciilor medicale private, s-a extins în Bucureşti prin achiziţionarea clinicii IXIA Medica şi prin deschiderea unei policlinici în zona centrală a Capitalei, şi a intrat pe piaţa din Ploieşti prin preluarea centrului Al-Medica Berlin. Peste două milioane de euro a investit în noile achiziţii şi deschideri. 
Economica.net - lun, 20 feb. 2017, 08:58
Reţeaua de sănătate Regina Maria deschide prima sa policlinică din Ploieşti şi s-a extins în Capitală

Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat în luna februarie policlinica Victoria, aflată în imediata apropiere a Pieţei Victoria.

Policlinica Victoria are peste 20 de specialităţi medicale, 11 cabinete pentru consultaţii şi centru propriu de recoltare a analizelor de laborator.

Reţeaua de sănătate Regina Maria a preluat recent IXIA Medica din Estul Capitalei. După preluare, centrul medical se numeşte policlinica Regina Maria Doamna Ghica. 

Pe termen scurt, furnizorul privat de servicii medicale are în plan deschiderea unei policlinici în zona Dorobanţi a Capitalei. 

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a deschis prima sa policlinică din Ploieşti

Recent, reţeaua de sănătate Regina Maria a intrat pe piaţa serviciilor medicale private din Ploieşti prin achiziţionarea centrului medical Al-Medica Berlin. După preluare, centrul medical Al-Medica Berlin se numeşte policlinica Regina Maria din Ploieşti. Policlinica oferă servicii medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru cinci specialităţi: dermatologie, ecografie, obstetrică-ginecologie, pneumologie şi psihiatrie.

”2016 a fost pentru Regina Maria un an al tranzacţiilor. Doar prin intrarea în Reţea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacţii de pe piaţa serviciilor medicale private. În ultimii ani, Regina Maria a fost implicată în 13 tranzacţii cu preluare integrală a altor jucători, precum şi în trei tranzacţii care au vizat schimbarea acţionariatului companiei – cele mai mari din piaţa serviciilor medicale. Cu toate acestea, punem în continuare accent pe calitate, nu pe cantitate. Ne alegem cu grijă achiziţiile şi partenerii, pentru că scopul nostru este de a ne menţine leadership-ul pe zona de calitate a serviciilor şi de a oferi acelaşi standard medical în toate locaţiile noastre. Avem în continuare apetit pentru achiziţii, ne uităm la mai multe deal-uri şi suntem deschişi către alte oportunităţi de extindere. Analizăm toate posibilele achiziţii cu cea mai mare seriozitate”, a declarat Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria.

Reţeaua de sănătate Regina Maria are peste 3.500 de angajaţi şi colaboratori în cele 35 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară. Furnizorul de servicii private de sănătate are un portofoliu de peste 390.000 de pachete de prevenţie și tratament.

Rețeaua de sănătate Regina Maria are 35 de locaţii proprii, patru spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternități, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistică, 15 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.

 

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...