Skanska investeşte 37 de milioane de euro în prima clădire din proiectul de birouri Equilibrium din nordul Capitalei

Suedezii de la Skanska investesc 37 de milioane de euro în prima clădire din proiectul de birouri Equilibrium din nordul Capitalei, se arată într-un comunicat de presă. Anunţul vine după ce săptămâna trecută compania a anunţat vânzarea celei de-a treia clădiri din proiectul Green Court către Globalworth, companie deţinută de omul de afaceri Ioannis Papalekas, care cumpărase şi celelalte două clădiri ale proiectului. 
Andrada Ghira - mie, 05 iul. 2017, 07:59
Skanska investeşte 37 de milioane de euro în prima clădire din proiectul de birouri Equilibrium din nordul Capitalei

Skanska demarează construcția primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Prima clădire va avea o suprafață închiriabilă de 20.800 mp, 12 etaje şi 240 de locuri de parcare subterane şi supraterane și va fi finalizată în trimestrul II din 2019. În total, complexul va avea două clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp.

„Este un an foarte bun pentru Skanska, avand în vedere ca începem să dezvoltăm al treilea proiect de birouri din România. Am ales să ne extindem prezența în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în partea de nord a orașului și rămânem încrezători că aceasta continuă să fie una dintre cele mai populare zone, oferind avantaje evidente viitorilor locatari”, a declarat Aurelia Luca, country director Skanska Property România. 

Până în prezent, Skanska a dezvoltat un singur proiect pe piața românească: Green Court Bucharest, un complex de trei clădiri de birouri pe Strada Gara Herastrau, cu o suprafață de 52.000 metri pătrați. Toate cele trei clădiri au fost vândute companiei Globalworth, controlată de omul de afaceri Ioannis Papalekas. 

Skanska mai are în construcţie şi prima clădire din proiectul Campus 6 din apropierea staţiei de metrou Politehnică, în care investeşte 38 de milioane de euro.  Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior. 

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...