Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

Microsoft Romania, Oracle Romania, Zitec sunt cei mai apreciaţi angajatori din ţara noastră, reiese din clasamentul realizat de Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaţilor din România. Pe domenii însă, Kaufland conduce topul celor mai apreciaţi angajatori din retail, ING - topul celor mai doriţi angajatori din banking, iar Continental - cel mai dorit angajator din producţie. 
Economica.net - mar, 27 nov. 2018, 07:04
Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

Topul angajatorilor, indiferent de domeniul de activitate 

Microsoft Romania, Oracle Romania, Zitec, Metro Systems Romania, IBM Romania, Nobel, ING Romania, HP Inc., Endava, Orange Romania sunt, în această succesiune, cei mai buni angajatori din ţara noastră în 2018, potrivit clasamentului realizat de platforma Undelucram.ro.

Economica.net vă prezintă în continuare topul angajatorilor funcţie de domeniul în care activează aceştia.

Cei mai buni angajatori din banking în 2018

  • ING Romania, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD.

Cei mai buni angajatori din outsourcing

  • HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Genpact Romania, Accenture Romania, Stefanini Romania.

Cei mai buni angajatori din retail

  • Kaufland Romania, Lidl Romania, Carrefour Romania, Auchan Romania, Mega Image.

Cei mai buni angajatori din consultanță

  • EY Romania, KPMG Romania, Deloitte Romania, PwC Romania, EOS KSI Romania.

Cei mai buni angajatori din IT&C

  • Microsoft Romania, Oracle Romania, Zitec, Metro Systems Romania, IBM Romania.

Cei mai buni angajatori din producție

  • Continental Automotive Group Romania, Emerson Romania, Honeywell Romania, Autoliv Romania, OMV Petrom.

„Oricine ascultă discursul angajatorilor din România sau al reprezentanților de HR a sesizat, în ultimul an, că acesta s-a schimbat. Noile valuri de angajați se raportează diferit la job-urile pe care le au și schimbă percepția chiar și în rândul generațiilor trecute. Din acest motiv, credem noi, în 2018 angajatorii au fost mai preocupați de modul și constanța cu care comunică cu piața muncii. Ne confruntăm cu o criză a forței de muncă, în multe industrii, și angajatorii concluzionează că factorul diferențiator nu mai poate fi salariul, ci cultura organizațională. Iar comunicarea culturii organizaționale nu poate fi făcută doar de companie, ci de cei care o trăiesc, adică angajații. Prin urmare, topul de anul acesta este vocea angajaților din companiile care se aud cel mai puternic în piață”, a spus Costin Tudor, fondatorul platformei Undelucram.ro.

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018 a fost alcătuit pe baza unui indice obținut din media notelor acordate angajatorilor de către utilizatori (angajați sau foști angajați) și numărul de evaluări. Peste 85.000 de evaluări ale companiilor din România au fost publicate până în prezent pe Undelucram.ro.
Angajaţii şi foştii angajaţi incluşi în eşantionul studiului au evaluat mediul de lucru, ofertele salariale, calitatea și amploarea proiectelor, relaţia cu colegii, programul de lucru, sediul, managementul firmelor.
Evaluările au fost colectate pe parcursul anului 2018 de la cei peste 350.000 de candidați care vizitează, lunar, Undelucram.ro.
Clasamentul ia în calcul exclusiv notele și părerile exprimate de utilizatorii înregistrați ai platformei Undelucram.ro pâna la data de 26 noiembrie 2018.
Toate evaluările angajaților sunt anonime și vizează doar companiile la care au lucrat sau la care au avut interviuri de recrutare. Orice companie din România se poate înscrie în competiția pentru angajatorul anului prin creare unui cont de companie pe Undelucram.ro, astfel încât actualii sau foștii angajați să poată evalua mediul de lucru din organizație.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...