Winmasters introduce soluţia de plată ZebraPay. Noua metodă de depunere rapidă şi securizată

winmasters, brandul de gaming internaţional care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker şi jocuri, în cel mai prietenos şi incitant mediu, introduce ZebraPay, noua metodă de depunere sigură şi securizată pentru utilizatorii români!  
Economica.net - lun, 22 feb. 2016, 09:15
Winmasters introduce soluţia de plată ZebraPay. Noua metodă de depunere rapidă şi securizată

Winmasters oferă o multitudine de metode de plată pentru jucătorii săi: carduri de credit/debit (VISA & MasterCard), transfer bancar, Skrill, Neteller, card Paysafe, iar acum și ZebraPay! ZebraPay este caracterizată de tranzacțiile sale securizate, de diversitatea și calitatea serviciilor, dar și de interfața user friendly, cu o rețea extinsă cu peste 1.8500 de terminale pe teritoriul țării.

Pentru a-și alimenta contul, un utilizator trebuie să urmeze doar 5 pași simpli: selectarea serviciului „jocuri de noroc” din meniul terminalului ZebraPay, apăsarea butonului WinMasters, introducerea codului de client, tastarea sumei cu care dorește să își alimenteze contul și efectuarea plății.

Cristian Balbaie, Marketing Manager winmasters în România, declară: „Suntem bucuroși să anunțăm că ne-am îmbogățit portofoliul de metode de plată pentru clienții noștri cu ZebraPay. Sunt convins că prin ZebraPay experiența de gaming a utilizatorilor noștri va deveni și mai interesantă, iar satisfacția și loialitatea clienților noștri va crește. Siguranța și securitatea rămân două dintre principiile cele mai importante ale winmasters, astfel că vom continua să îmbunătățim calitatea și varietatea serviciilor și metodelor noastre, având ca scop garantarea satisfacției jucătorilor în cel mai sigur și securizat mod.

Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, adaugam permanent noi servicii in portofoliu, transformand terminalele ZebraPay in veritabile One Stop Shop-uri. De aceasta data, prin parteneriatul cu winmasters, punem la dispozitia clientilor nostri cea mai simpla metoda de alimentare a contului de pariuri. Intr-o piata cultural dominata de platile cu numerar, solutia ZebraPay va fi cu siguranta printre preferatele clientilor winmasters. Este simplaS, rapida, sigura si, de ce nu, poate chiar si norocoasa in acest caz.”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Utilizatorii care fac prima depunere la winmasters, sunt eligibili pentru a primi bonusul de bun venit de 100% până la 300 RON, folosind inclusiv Zebrapay ca metodă de depunere. Cod Bonus: ZEBRA300. Puteți găsi aici ( http://www.zebrapay.ro/locatii ) mai mult de 1.8500 de locații pentru tranzacții de tip self service.

winmasters este o platformă internațională de gaming, care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu. winmasters este un brand de gaming care a fost dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor. winmasters oferă o platformă receptivă și orientată către clienți, unde utilizatorii pot personaliza interfața, ca să se asigure că au acces instant către cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost dezvoltată de către o echipă cu profunde cunoștințe și experiență îndelungată în industria de gaming, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc în online.

ZebraPay ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar pentru o gama larga de produse şi servicii: plati facturi, rovinieta, reincarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren, bilete la spectacole si multe altele.

Compania detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service, acestea fiind amplasate in peste 300 de localitati din tara. Terminalele ZebraPay pot fi gasite in marile retele de retail, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii şi magazine de proximitate.

Pentru mai multe informatii despre ZebraPay, accesati http://www.zebrapay.ro/

Te-ar mai putea interesa și
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
Marile companii din industria tutunului salută propunerea de taxare echitabilă a tuturor categoriilor de produse cu nicotină
BAT și Philip Morris România salută decizia Ministerului de Finanțe de a face public proiectul de Ordonanță de Urgență care include în categoria produselor accizabile toate produsele cu......
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig ...
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă ...
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul cu Agenţia Naţională ...