1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 11.08.2015

Neexplorata grădină carpatică: suntem pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește ponderea turiștilor străini - Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa - Răzvan Nicolescu: Legea redevențelor trebuie dezbătută public odată cu discuția pe Codul fiscal - Aqua Carpatica a lui Jean Valvis a depăşit în vânzări Izvorul Alb. Citeşte pe larg revista presei din 11 august 2015.

11 aug, 2015 | ECONOMICA.net

Neexplorata grădină carpatică: suntem pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește ponderea turiștilor străini - adevărul financiar.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa - Hotnews.

Răzvan Nicolescu: Legea redevențelor trebuie dezbătută public odată cu discuția pe Codul fiscal - Capital.

Draxlmaier: Avem comenzi pentru următorii doi ani. Trecem de 15.000 de angajaţi - ZF. Producătorul german de componente auto Dräxlmaier, cu afaceri globale de 3,4 mld. euro şi 55.000 de angajaţi, spune că evoluţia sectorului auto la nivel mondial a influenţat pozitiv activitatea fabricilor locale, în condiţiile în care germanii au contractate în prezent comenzi pentru următorii doi ani.

Aqua Carpatica a lui Jean Valvis a depăşit în vânzări Izvorul Alb - ZF. Brandul Aqua Carpatica, creat de omul de afaceri Jean Valvis în 2010, a depăşit ca volume vândute brandul de apă minerală plată Izvorul Alb, creat de acelaşi antreprenor acum 15-20 de ani şi intrat în portofoliul gigantului Coca-Cola Hellenic în 2002.

Multinaţionalele sunt îndatorate la jumătate faţă de antreprenorii români - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO