1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 16.10.2015

Topul asigurătorilor cu cele mai mari daune morale plătite - Miza lucrarilor la autostrada care a luat-o la vale: Romania risca sa returneze aproape 370 milioane de euro, bani europeni primiti pentru intreaga autostrada Orastie - Sibiu daca proiectul nu e functional. Cum poate fi salvata situatia - BNR instruiește judecătorii pe impactul clauzelor abuzive în sistemul bancar - Schimbări majore în topul celor mai mari proprietari de clădiri - Petrolul s-ar putea schimba rapid. Citeşte pe larg revista presei din 16 octombrie 2015.

16 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Topul asigurătorilor cu cele mai mari daune morale plătite - Profit. Euroins, Astra și Uniqa sunt companiile de asigurări care au cea mai mare medie pe dosar a plăților de daune morale și despăgubiri pentru vătămări corporale.

Miza lucrarilor la autostrada care a luat-o la vale: Romania risca sa returneze aproape 370 milioane de euro, bani europeni primiti pentru intreaga autostrada Orastie - Sibiu daca proiectul nu e functional. Cum poate fi salvata situatia - Hotnews. Romania risca sa returneze toata finantarea nerambursabila de circa 370 de milioane de euro primita de la UE pentru realizarea autostrazii Orastie - Sibiu daca Lotul 3 nu va putea fi reparat si redat circulatiei pana la finele anului viitor. Lotul 3 (cunta - Saliste) este inchis circulatiei rutiere de peste o luna pentru ca a fost afectat de probleme de stabilitate si degradari la nici un an de la inaugurare. Acum, circa 200 de metri din autostrada au fost excavati complet si vor fi reconstruiti in perioada urmatoare, insa exista semne de intrebare si cu privire la restul tronsonului. Exista totusi o solutie ce ar putea fi aplicata pentru Lotul 3, insa depinde de o decizie urgenta din partea autoritatilor.

BNR instruiește judecătorii pe impactul clauzelor abuzive în sistemul bancar - Profit.

În aproape o treime din judeţele ţării cel mai mare exportator vine din industria auto - ZF.

Schimbări majore în topul celor mai mari proprietari de clădiri - Capital.

Fiscul a vândut o parte dintre apartamentele sechestrate de la Robert Negoiță - Profit.

Cele 3 necunoscute ale prețului petrolului: Piețele ar putea fi luate prin surprindere de o scumpire mai rapidă - adevărul financiar.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO