1EUR = 4.8406 RON | Bucureşti 30 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 20.08.2015

Topul orașelor cu cele mai accesibile locuinţe din România - Alro Slatina trece pragul capitalizării de un miliard de lei pe bursă, dar preţul aluminiului alunecă spre noi minime - „Tigrii” economiei mondiale dau semne de îmbolnăvire - Petrolul la 40 de dolari barilul ar putea fi marea schimbare pentru Rusia - Pe urmele lui Ţiriac: Cine sunt românii care și-au botezat firmele cu numele din buletin. Citeşte pe larg revista presei din 20 august 2015.

20 aug, 2015 | ECONOMICA.net

Alro Slatina trece pragul capitalizării de un miliard de lei pe bursă, dar preţul aluminiului alunecă spre noi minime - ZF. Capitalizarea producătorului de aluminiu Alro Slatina (simbol bursier ALR) a urcat deasupra nivelului de un miliard de lei, creşterea acţiunilor pe bursă fiind impulsionată de anunţul combinatului că a revenit pe profit în primul semestru după doi ani pe pierdere.

Topul orașelor cu cele mai accesibile locuinţe din România - Capital.

„Tigrii” economiei mondiale dau semne de îmbolnăvire. Cu ce consecințe? - DIGI24.

Petrolul la 40 de dolari barilul ar putea fi marea schimbare pentru Rusia - Capital. Dacă prețul petrolului scade sub 40 de dolari barilul, Banca Centrală a Rusiei ar putea fi inspirată să revină asupra intenţiei sale de a reduce rata dobânzii de referinţă.

Criza din construcţii a băgat în insolvenţă marii jucători cu capital local, care rulau afaceri de aproape 4 mld. lei - ZF. Piaţa construcţiilor a scăzut cu circa 40% pe timp de criză, la 9 mld. euro. Cel mai recent caz este al construc­to­rului bucureştean Apolodor Com Impex, controlat de omul de afaceri Radu Ouatu, care a intrat în insolvenţă la propria cerere. Compania, cu afaceri de 118 milioane de lei anul trecut, s-a numărat în ultimii ani printre cei mai mari constructori cu capital românesc şi, în ciuda faptului că anul trecut a revenit pe profit, după un an 2013 cu pierderi, constructorul controlat de Ouatu a decis să intre în incapacitate de plată.

Pe urmele lui Țiriac: Cine sunt românii care și-au botezat firmele cu numele din buletin - adevărul financiar.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO