1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 21.06.2016

Trei petroliere construite la Daewoo Mangalia, lansate la apă - Fabricile abandonate, mină de aur pentru stat: Vrea să facă locuinţe în peste 150 de oraşe - Record de Rusalii în ultimii 25 de ani: Peste 60.000 de români au fost în weekend la mare, unde au cheltuit 8 mil. euro - „România nu mai poate atrage investitori pentru că nu mai are forţă de muncă.“ Guvernul trebuie să ajute firmele să importe angajaţi din alte ţări - Grupul Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele. Citeşte pe larg revista presei din 21 iunie 2016

21 iun, 2016 | ECONOMICA.net

Trei petroliere construite la Daewoo Mangalia, lansate la apă - DIGI24. Trei petroliere construite la șantierul Naval Daewoo Mangalia și cumpărate de un armator din Grecia au fost lansate la apă, luni, 20 iunie 2016. Vasele vor transporta țiței extras din Marea Nordului, ţiţei care va ajunge într-un final în America de Sud. Partea bună este că armatorul a mai comandat încă șase nave de acest fel, ceea ce înseamnă că la Daewoo Mangalia vor exista comenzi și în anii următori.

Fabricile abandonate, mină de aur pentru stat: Vrea să facă locuinţe în peste 150 de oraşe - Capital.

Record de Rusalii în ultimii 25 de ani: Peste 60.000 de români au fost în weekend la mare, unde au cheltuit 8 mil. euro - Profit.ro.

„România nu mai poate atrage investitori pentru că nu mai are forţă de muncă.“ Guvernul trebuie să ajute firmele să importe angajaţi din alte ţări - ZF.

Grupul Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele - 0-100.ro.

Străinii şi-au redus în aprilie expunerea pe titluri de stat româneşti - ZF.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO