1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 6.11.2015

Cartierul Justiţiei ar putea avea soarta Esplanada. Jumătate din teren trebuie expropriat - ANPC câștigă un proces cu Banca Românească pentru eliminarea dobânzii de referință și a comisionul de monitorizare - Jupiter Group a cumpărat fostul restaurant Cina de la Ateneu cu 4 mil. euro - Mai mult de un sfert dintre mașinile din România nu au asigurare RCA și ITP valabil.Citeşte pe larg revista presei din 6 noiembrie.

06 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Cartierul Justiţiei ar putea avea soarta Esplanada. Jumătate din teren trebuie expropriat - Capital. Proiectul „Cartierul Justiţiei“, propus spre construcţie pe terenul cunoscut de bucureşteni drept „Groapa Operei“, s-ar putea confrunta cu aceleaşi probleme ca proiectul imobiliar Esplanada, ce trebuia dezvoltat de ungurii de la TriGranit în acelaşi loc. Incapacitatea autorităţilor de a expropria a blocat acest teren zeci de ani.

ANPC câștigă un proces cu Banca Românească pentru eliminarea dobânzii de referință și a comisionul de monitorizare - Profit.

La fiecare maşină nouă înmatriculată s-au importat alte patru vechi din Vest - ZF. Înmatriculările de maşini la mâna a doua importate din Vest au crescut cu aproape 13% în primele nouă luni ale anului, creşterea fiind mai accelerată decât cea a înregistrărilor de maşini noi în acelaşi interval, de numai 10%, faţă de perioada similară a anului trecut.

Jupiter Group a cumpărat fostul restaurant Cina de la Ateneu cu 4 mil. euro - ZF. Grupul israelian Jupiter Group, care dezvoltă o clădire de birouri în centrul Capitalei pe strada George Enescu, este în spatele vehiculului North Lake înregistrat în Cipru care a cumpărat clădirea fostului restaurant Cina din centrul Capitalei, unde azi funcţionează restaurantul Trattoria Il Calcio, şi terenul adiacent cu o suprafaţă de 3.375 de metri pătraţi.

Brokerul Perfect Credit a acţionat în penal UniCredit Consumer Financing IFN - Bursa. Brokerul de credite Perfect Credit a acţionat în judecată, pe latura penală, operatorul UniCredit Consumer Financing IFN, din grupul UniCredit, susţinând că acesta din urmă a eliberat unele documente false, în mai multe cazuri, referitoare la existenţa unor împrumuturi ale mai multor clienţi care au dorit să-şi refinanţeze datoriile.

Mai mult de un sfert dintre mașinile din România nu au asigurare RCA și ITP valabil - Auto Bild.

Au inceput inscrierile: Firme romanesti de tehnologie ar putea primi investitii de pana la 30.000 de euro in schimbul unor parti sociale - startupcafe.ro.

Capitalismul românesc „de cumetrie”: Un investitor demască mecanismul prin care s-au acumulat marile averi în ultimii 26 de ani - adevărul financiar.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO