1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 7.12.2015

Suma datorată de românii cu ipotecare de peste 150.000 euro este de doar 2 mld. lei - Buget 2016: Bani puțini pentru autostrăzile în construcție - Gropile din Bucureşti au înghiţit un miliard de lei şi nu s-au săturat - Inventarul Forestier Național: România are mai puțin de 7 milioane de hectare de păduri, jumătate sunt proprietăți private. Citeşte pe larg revista presei din 7 decembrie 2014.

07 dec, 2015 | ECONOMICA.net

Suma datorată de românii cu ipotecare de peste 150.000 euro este de doar 2 mld. lei - ZF. Această sumă nu pare să genereze probleme foarte grave la nivelul sistemului bancar. Comparativ, în cazul românilor care au credite din cele trei categorii sub plafonul de 150.000 euro, sumele datorate sunt mult mai mari, de circa 72 mld. lei.

Buget 2016: Bani puțini pentru autostrăzile în construcție - DIGI24. 2016 se anunţă zgârcit cu investiţiile în infrastructură. Două dintre autostrăzile care ar fi trebuit finalizate anul viitor abia au primit o treime din banii necesari. Este vorba despre şoselele de mare viteză Lugoj-Deva şi Sebeş-Turda, pentru care cei de la Transporturi ceruseră alocări de două miliarde de lei. Banii insuficienţi ar putea duce la sistarea lucrărilor.

Topul marilor consumatori industriali de energie electrică scutiți de certificate verzi - Profit. Alro Slatina, ArcelorMittal Galați, Silcotub Zalău, Carpat Cement, Rompetrol Rafinare, Linde Gaz și Holcim sunt cei mai mari beneficiari ai ajutorului de stat constând în reducerea cu până la 85% a cotei obligatorii de achiziții de certificate verzi destinate subvenționării energiei regenerabile, ajutor destinat marilor consumatori de energie electrică din economia românească, pe lista beneficiarilor facilității fiind și alte nume mari din industrie, precum OMV Petrom, Azomureș sau Saint Gobain, dar și 7 companii cu statut de IMM.

Brenciaglia, Ford: Reducerea TVA şi creşterea salariilor bugetarilor de la 1 ianuarie vor aduce un impuls pe piaţa auto - ZF.

BUGET INTERACTIV Vezi unde se duc taxele tale si cum arata proiectul de buget pe 2016 - Hotnews.

Acţiunile BCE nu vor cunoaşte limite, vom printa şi mai mulţi bani dacă este nevoie - ZF.

Inventarul Forestier Național: România are mai puțin de 7 milioane de hectare de păduri, jumătate sunt proprietăți private - adevărul financiar.

Gropile din Bucureşti au înghiţit un miliard de lei şi nu s-au săturat - Capital.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO