1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

News

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 8.10.2015

Cartierele în care merită să cumperi un apartament - Fermierii vor subvenții ca să-și vândă produsele în supermarketuri - Se scumpeşte ciocolata. Citeşte pe larg revista presei din 8 octombrie 2015.

08 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Cartierele în care merită să cumperi un apartament - Capital. Într-o perioadă în care dobânzile anuale la depozitele în lei au scăzut sub 2%, iar fondurile monetare oferă randamente de circa 3% pe an, achiziţia unui apartament cu scopul închirierii este cea mai viabilă opţiune pentru un investitor pe termen lung.

Fermierii vor subvenții ca să-și vândă produsele în supermarketuri - DIGI24. Fermierii români privesc cu reticenţă proiectul de lege adoptat de senatori, care obligă marile magazine să aibă la raft carne, legume şi fructe româneşti în proporţie de 51%. Deşi spun că iniţiativa este una bună, cei mai mulţi cred că va fi greu de pus în practică. Asta pentru că aduce după sine mai multe costuri, cu transportul şi ambalarea produselor. Ei vor subvenţii de la stat pentru acoperirea acestor cheltuieli. Până atunci, cei mai mulţi preferă să-şi vândă marfa tot în pieţe.

Se scumpeşte ciocolata - Profit.

Un deceniu de la privatizările strategice din energie. Ce am câştigat şi ce am pierdut: România are facturi duble la curent, gaze şi benzină, în schimb a câştigat „calitate şi dialog“ - ZF.

Gunoierii învaţă să facă profit: vânzările firmelor de salubritate stau pe loc, dar profiturile s-au majorat cu 23% în ultimul an - ZF.

Noul Cod fiscal: Modificări care au scăpat la prima vedere - Capital.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO