Revolut acordă cashback de 3% din bonul de carburant achiziţionat din reţeaua de benzinării Socar

Revolut, super-aplicația financiară cu peste 1,7 milioane de clienți în România și 18 milioane nivel global, și SOCAR, unul dintre jucătorii importanți pe piața distribuției de carburanți din România, care operează o rețea de 64 stații de alimentare, au încheiat un parteneriat prin care le oferă noi beneficii clienților români: cashback de 3% din bonul de carburant achiziţionat din benzinăriile Socar.
Gabriela Ţinteanu - lun, 18 apr. 2022, 10:51
Revolut acordă cashback de 3% din bonul de carburant achiziţionat din reţeaua de benzinării Socar

Din aprilie 2022, clienții Revolut din România vor putea beneficia de 3% cashback, nu mai mult de 10 lei, atunci când achiziționează orice tip de carburant din stațiile SOCAR din țară. Noua recompensă disponibilă direct în aplicație, în secțiunea Recompense, poate fi utilizată de toți clienții Revolut, indiferent de planul financiar pentru care au optat, conform termenilor și condițiilor campaniei, disponibili în aplicație și pe site-ul www.socar.ro.

”Achizițiile din rețelele de benzinării figurează pe locul al treilea între categoriile de cumpărături pentru care românii folosesc Revolut, cu 1,8 milioane de tranzacții efectuate în primul trimestru al anului, conform datelor noastre. Odată cu relaxarea măsurilor privind limitarea mobilității, ne așteptăm să vedem o creștere a nevoii consumatorilor în privința serviciilor și produselor care le aduc mai mult confort în timpul călătoriilor. Suntem bucuroși să le putem oferi clienților români, prin parteneriatul cu SOCAR, prima recompensă din această categorie și să facem mai convenabile deplasările lor zilnice, vacanțele și călătoriile”, a declarat Mădălina Stoica, Head of EWA Sales Revolut România.

SOCAR pune întotdeauna în centrul atenției clientul, oferindu-i, pe lângă carburantul de calitate, servicii inovative și produsele tradiționale din Azerbaidjan. Acest parteneriat cu Revolut aduce un beneficiu suplimentar clienților săi”, a afirmat Ramin Aliyev, Chief Operating Officer.

Cashback-ul este limitat și nu poate fi utilizat împreună cu alte discount-uri sau oferte ale partenerului, nu poate fi transferat altui client și nu poate fi schimbat în bani sau produse. Dacă utilizatorul folosește aplicația Revolut și a activat recompensa aferentă ofertei pentru a achita carburantul achiziționat în rețeaua SOCAR, poate primi 3% din valoarea achiziției, nu mai mult de 10 lei, în următoarele 72 de ore, direct în contul Revolut. Fiecare tranzacție beneficiază de o singură recompensă și aceasta este valabilă doar pentru clienții Revolut care au trecut prin procesul de cunoaștere a clientului.

Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 18 milioane de clienți din lume, din care mai mult de 1,7 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună.

Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajută clienții de pretutindeni să-și mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla.

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaidjan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. SOCAR investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Din anul 2011, The State Oil Company of Azerbaijan Republic s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. şi prin crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 64 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent, compania a creat aproximativ 800 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Mașini clasice și electrice, pe șoselele din Sibiu la Transylvania Classic
Mașini clasice și electrice, pe șoselele din Sibiu la Transylvania Classic
Orașul Sibiu și șoselele din județ vor fi, timp de trei zile, din nou punctul de întâlnire al mașinilor clasice și al mașinilor electrice. ...
Corporatiștii din București s-au întors la birouri, traficul la metrou a crescut, dar e la jumătate față de 2019
Corporatiștii din București s-au întors la birouri, traficul la metrou a crescut, dar e la jumătate față de 2019
Angajații marilor corporații lucrează în sistem hibrid, cu zile petrecute acasă, dar și la birou. Asta s-a văzut și ...
MIPE va lansa până la sfârșitul lui 2023 toate apelurile majore de proiecte pentru perioada 2021-2027
MIPE va lansa până la sfârșitul lui 2023 toate apelurile majore de proiecte pentru perioada 2021-2027
Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) va lansa până la sfârşitul anului 2023 toate apelurile majore ...
Petre Daea: Indicele de calitate al grâului din acest an este superior, ceea ce asigură confort industriei de morărit şi panificaţie
Petre Daea: Indicele de calitate al grâului din acest an este superior, ceea ce asigură confort industriei de morărit ...
Indicele de calitate al grâului obţinut în acest an este superior, devenind astfel un produs panificabil, ce poate asigura ...