Andrei Jerca, promovat ca head of industrial services al CBRE

Consultantul imobiliar CBRE l-a promovat pe Andrei Jerca în rolul de Head of Industrial Services. Din această poziție, Andrei Jerca va coordona, împreună cu echipa de industrial din București și Timișoara, dezvoltarea serviciilor de real estate pentru chiriași, dezvoltatori și investitori.
Economica.net - joi, 17 oct. 2019, 09:56
Andrei Jerca, promovat ca head of industrial services al CBRE

 „Experții CBRE sunt baza arhitecturii de experiențe pe care o asigurăm clienților. Calitatea oamenilor din spatele serviciilor noastre este esențială pentru CBRE. Din acest motiv, ne dorim în primul rând să creștem organic, promovând colegii care fac performanță, precum și să atragem oameni noi, valoroși, care au talentul necesar prin care putem crea diferență pe piața de real estate”, a declarat Alexandra Baciu, Head of HR , CBRE România.

Andrei Jerca are o experiență de peste zece ani pe piața spațiilor industriale și este specializat atât în dezvoltarea și închirierea, precum și în administrarea și vânzarea proprietăților industriale. Acesta s-a alăturat echipei CBRE România la începutul anului 2017 iar în decursul ultimilor ani a fost implicat în consilierea unor tranzacții majore de închiriere și sale & lease back (proces prin care o proprietate este vândută și închiriată ulterior de vânzător) pentru companii de top din sectorul industrial. Anterior CBRE, Andrei Jerca a fost responsabil de asset management pentru proiectele dezvoltatorului industrial P3 și ale fondului de investiții Europolis, achiziționat ulterior de CA Immo.

„Piața spatiilor industriale din România trece printr-un proces de transformare și consolidare. După ce în 2019, am observat un apetit crescut din partea mai multor jucători interesați să intre pe piața locală,ne așteptăm ca pe parcursul anului 2020 să asistăm la o intensificare a competiției, atât prin intrarea unor noi dezvoltatori, cât și prin tranzacții importante de investiții, în special de tipul sale & lease back. Bucureștiul și vestul țării rămân cele mai dinamice piețe în termen de proiecte aflate deja în dezvoltare”, a declarat Andrei Jerca, Head of Industrial Services, CBRE România.

CBRE România acoperă zona de vest a țării printr-o echipă dedicată sectorului industrial, coordonată din Timișoara de Mădălin Aresmerițoaie, Senior Advisor, Industrial Services.

În ceea ce privește volumul livrărilor așteptate, potrivit datelor CBRE Research, în următoarele 18-24 de luni urmează a fi adaugată stocului actual de 4 milioane de metri pătrați o nouă suprafață totală de aproximativ un milion de metri pătrați de spații industriale la nivelul întregii țări.

„Am remarcat un interes ridicat pentru mai multe orașe secundare sau chiar terțiare care au potențial ridicat de dezvoltare: Craiova, Constanța, Târgu Mureș, Iași, Bacău și Bistrița. În următorii doi ani, ne așteptăm că aceste orașe să atragă investiții de cel puțin 150 de milioane de euro în sectorul industrial”, a adăugat Andrei Jerca.

Din stocul modern total de 4 milioane de metri pătrați de spații industriale, o suprafață totală de 55% se află în orașele regionale. Bucureștiul deține restul de 45%, rămânând astfel, cu aproape jumătate din totalul stocului, cea mai dorită zonă din România de către dezvoltatorii de spații industriale.

 

Te-ar mai putea interesa și
CNPP: 4.748.274 de pensionari, în aprilie 2024. Pensia medie a fost de 2.248 de lei
CNPP: 4.748.274 de pensionari, în aprilie 2024. Pensia medie a fost de 2.248 de lei
Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia medie a fost de 2.248 de lei, conform......
SUA: O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe, şoferul ucis
SUA: O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe, şoferul ucis
O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit sâmbătă de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul ...
Cât costă un apartament în fostul hotel al fraților Negoiță, considerat unul dintre cele mai urâte din lume
Cât costă un apartament în fostul hotel al fraților Negoiță, considerat unul dintre cele mai urâte din lume
Deschis în urmă cu 17 ani, hotelul Rin Grand, construit de frații Ionuț și Robert Negoiță avea aproape 1.500 de camere. ...
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice din China că nu au oferit suficiente informaţii pentru investigaţia sa anti-subvenţii
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice din China că nu au oferit suficiente informaţii ...
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice (EV) din China că nu au pus la dispoziţie suficiente ...