Audi a publicat prima imagine completă cu noul TT

Audi a mai publicat o imagine de tip teaser a noului TT. De această dată, imaginea surprinde silueta coupe-ului din Ingolstadt, programat să îşi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la Geneva, informează Automarket.ro.
Economica.net - sâm, 01 mart. 2014, 14:15
Audi a publicat prima imagine completă cu noul TT

După o serie de schiţe oficiale, două teaseruri şi un clip care trădează aspectul blocurilor optice frontale, Audi TT este tot mai aproape de lansare.

Pregătit să fie arătat publicului încă din 3 martie, ziua în care Grupul Volkswagen îşi prezintă premierele înaintea epxunerii lor la Geneva, noul TT mai alimentează nerăbdarea fanilor cu un teaser. De această dată este vorba despre o imagine care dezvăluie profilul roadsterului şi designul LED-urilor înglobate în interiorul stopurilor.

Aşa cum vă anunţam, designul conceptului Allroad Shooting Brake nu se regăseşte foarte mult în partea posterioară, designerii revenind la linia clasică a coupe-ului.

Modelul va păstra în linii mari dimensiunile modelului actual, fiind aşteptate câteva modificări doar la nivelul ampatamentului. Decizia este ajutată şi de folosirea platformei modulare MQB a Grupului Volkswagen. Ea serveşte deja unor modele populare cum sunt VW Golf şi Audi A3.

Odată cu cea de a treia generaţie a roadsterului TT, Audi va introduce şi un nou design pentru planşa de bord. Noul format al instrumentelor presupune folosirea unui ecran TFT color cu o dimensiune de 12.3 inch, alături de noi butoane pentru climatizare, o consolă centrală redesenată, scaune sport şi un volan redesenat.

Odată cu noul TT, Audi va lansa şi noul săi sistem MMI, care va elimina cele patru butoane clasice din jurul comenzii rotative în favoarea unei noi configuraţii, cu doar două butoane, pentru o uşurinţă în utilizare.

Audi vrea ca noul MMI să poată fi folosit instinctiv, fără ca şoferul să fie nevoit să se uite la butoane. Butonul din stânga va fi destinat submeniurilor, în timp ce butonul din dreapta va accesa setările elaborate ale fiecărui submeniu în parte, funcţia sa fiind comparată cu cea a butonului din dreapta al unui mouse.

Te-ar mai putea interesa și
ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor. Vezi documentul
ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor. Vezi documentul
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial....
Carl Al Khawand este noul Chief Financial Officer al Orange România
Carl Al Khawand este noul Chief Financial Officer al Orange România
Orange anunță numirea lui Carl Al Khawand în funcția de Chief Financial Officer (CFO) al Grupului Orange România, începând ...
Wizz Air vinde bilete la muzee, spectacole și evenimente sportive. Cât costă turul locațiilor serialului Wednesday sau turul piețelor din București
Wizz Air vinde bilete la muzee, spectacole și evenimente sportive. Cât costă turul locațiilor serialului Wednesday sau ...
Wizz Air a lansat WIZZ Experiences, un nou serviciu auxiliar, în parteneriat cu Coras, cel mai mare furnizor online de bilete ...
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde pentru ajutorul de restructurare.