1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

News

A început World Education Fair în Capitală. 45 de universităţi din şapte ţări îşi prezintă oferta de studii la târg

Un număr de 45 de universităţi din 7 ţări - Danemarca, Elveţia, Marea Britanie, Olanda, Germania, Austria şi Statele Unite - îşi prezintă, sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, oferta educaţională în cadrul târgului de consultanţă educaţională World Education Fair, informează Agerpres.

26 sep, 2015 | Agerpres

La World Education Fair, reprezentanţii universităţilor le vor oferi studenţilor şi elevilor de liceu toate informaţiile necesare despre studiile universitare de licenţă, master şi MBA, precum şi informaţii despre cum pot obţine burse sau finanţări la aceste instituţii.

Potrivit organizatorilor, pe lângă reprezentanţii universităţilor de top din străinătate, la World Education Fair vor fi prezenţi şi studenţi de la facultăţile respective. Astfel, tinerii liceeni interesaţi să studieze la o facultate de elită din străinătate şi părinţii lor vor avea ocazia să discute direct cu aceştia, pentru a afla detalii şi informaţii concrete despre viaţa în campusurile universitare şi ţările respective.

"În topul primelor trei destinaţii de studiu se menţin în continuare, pe lângă Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Destinaţia preferată, şi în acelaşi timp şi cea mai scumpă, rămâne, ca şi anul trecut, Marea Britanie. 60% dintre tinerii români optează să studieze aici", a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, organizatorul Svetlan Danev.

Potrivit acestuia, vizitatorii târgului, care se desfăşoară la hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală, se pot informa despre cum pot obţine o bursă totală sau parţială oferită de unele universităţi participante la World Education Fair, dar şi despre metode alternative de finanţare, despre împrumuturi pentru studii şi despre metodele de rambursare a acestora.

Cei care nu vor putea ajunge la ediţia din Bucureşti pot participa la târgurile World Education Fair care vor avea loc în Timişoara, luni, în Galaţi, pe 30 septembrie, sau în Constanţa, pe 1 octombrie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO