Investitorii pun mari speranțe în aceste 5 criptomonede (P)

Dacă sunteți în căutarea unor noi criptomonede în care să investiți, răspunsul îl găsiți în acest articol. Piața criptografică nu încetează să uimească cu noile apariții care promit un succes remarcabil, iar investitorii sunt într-o continuă căutare a criptomonedelor cu un potențial uriaș de creștere.
Ion Dobreanu - vin, 23 iun. 2023, 18:14
Investitorii pun mari speranțe în aceste 5 criptomonede (P)

Așadar, care sunt cele mai bune criptomonede în care să investiți?

Deși există multe opțiuni impresionante pe piața actuală, am selectat câteva proiecte de frunte cu cel mai mare potențial de a exploda în 2023. Printre aceste monede se numără Spongebob ($SPONGE), Ecoterra ($ECOTERRA), yPredict ($YPRED), DeeLance ($DLANCE), Launchpad XYZ ($LPX) și Cardano ($ADA). Iată de ce aceste monede au cel mai mare potențial de a exploda în 2023.

 

Spongebob ($SPONGE) – moneda care a ajuns în top în timp record

Spongebob este o nouă monedă meme care a stârnit mult interes în comunitatea crypto. Numai într-o săptămână de la lansarea sa pe Uniswap a înregistrat o creștere de 1000%. Acest lucru demonstrează clar amploarea de succes a proiectului. Mai mult, token-ul a fost listat în timp record pe cele mai importante platforme ca Poloniex, CoinW, MEXC, BTCEX și LBANK. Pentru a fi la curent cu noutățile despre proiect și noile listări CEX, puteți urmări pagina de Twitter.

Un lucru important pe care trebuie să-l menționăm este că token-ul $SPONGE a fost clasificat de CoinMarketCap o monedă cu un potențial de creștere în valoare de 1000 de ori. La momentul dat, în proiect s-au alăturat 11.000 de deținători ai token-ului $SPONGE, marcând creșterea pieței sale până la 19 milioane de dolari. Datorită popularității și al hype-ului comunității, token-ul SPONGE ar putea fi următorul Pepe.

Cumpără SPONGE

Ecoterra – primul proiect din lume care recompensează pentru reciclare

Proiectele verzi câștigă tot mai mult teren în spațiul crypto. Unul dintre proiectele care a atras atenția investitorilor este Ecoterra, primul proiect ecologic din lume care va recompensa utilizatorii pentru reciclare. Proiectul are scopul de a încuraja societatea să recicleze și să reducă impactul schimbărilor climatice asupra planetei. Prin intermediul aplicației, utilizatorii vor putea să recicleze și vor primi recompense pentru fiecare obiect reciclat, dar și pentru implicarea în diverse inițiative ecologice ale proiectului.

În acest mod, Ecoterra își propune să extindă lumea crypto și să ofere utilizatorilor modalități prin care aceștia pot contribui la schimbarea spre bine a mediului înconjurător. Un alt motiv de a investi în Ecoterra, este că proiectul va dezvolta ecosistemul Reverse Vending Machine, evaluat în prezent la 372 de milioane de dolari. Token-ul nativ $ECOTERRA poate fi cumpărat acum în pre-vânzare.

Cumpără Ecoterra

 

yPredict – o experiență de tranzacționare sigură și precisă

yPredict este o platformă potrivită pentru fiecare profil de investitor. Fie că sunteți un începător sau un avansat, această nouă platformă utilizează tehnologia AI pentru a oferi cele mai noi prognoze financiare de pe piața crypto. Investitorii au acces la o gamă variată de instrumente analitice, modele de predicție și analize aprofundate ale pieței. yPredict revoluționează modul de investire în crypto, oferind o experiență de tranzacționare sigură și precisă.

Token-ul nativ al platformei utilizat pentru diverse servicii, se află în prezent în pre-vânzare. Investitorii care își doresc să investească într-o monedă de succes și care să le aducă profit în viitor, pot cumpăra token-ul $YPRED acum la cel mai bun preț din pre-vânzare. Se așteaptă ca valoarea token-ului să crească odată cu lansarea platformei. Așadar, nu ratați această șansă.

Cumpără yPredict

 

DeeLance ($DLANCE) – o nouă platformă care va revoluționa industria freelance

O altă apariție recentă care se așteaptă să explodeze în 2023 este DeeLance. Platforma este bazată pe tehnologia web3 și oferă multe beneficii freelancerilor și angajatorilor din întreaga lume. În comparație cu platformele tradiționale, DeeLance își propune să rezolve neajunsurile platformelor de recrutare existente, asigurând transparență și oportunități egale pentru toată lumea.

O caracteristică competitivă a platformei este că utilizarea NFT-urilor va asigura dreptul intelectual asupra muncii, în timp ce tehnologia crypto și blockchain vor facilita procese de plată mai simple și mai rapide. Aruncând o privire asupra acestor progrese și toate facilitățile pe care le oferă platforma, cu siguranță token-ul $DLANCE va cunoaște un potențial enorm de creștere în 2023.

Launchpad XYZ ($LPX) – universul Web3 accesibil pentru toată lumea

În toată avalanșa de proiecte noi care apar în lumea crypto, investitorii se pot pierde deseori printre criptomonedele noi. Launchpad XYZ este unul dintre proiectele cu mare potențial de a crește în 2023. În primul rând, acest fapt se datorează conceptului echipei dezvoltatoare
de a aduce tehnologia Web3 mai aproape de orice investitor. Cu ajutorul platformei, investitorii vor rămâne la curent cu cele mai noi știri și tendințe din spațiul crypto.

Launchpad XYZ va oferi acces la analize comerciale, date și posibilitatea de a rămâne conectați la lumea Web3. Mai mult, platforma va deține propriul său schimb descentralizat și piața NFT, cu token-ul $LPX care va alimenta întreaga platformă. Investitorii care își doresc să obțină în viitor câștiguri considerabile, pot cumpăra token-ul $LPX în pre-vânzare.

Cardano ($ADA) – un nou proiect inovativ

Cardano este un proiect blockchain care oferă soluții pentru problemele de scalabilitate, interoperabilitate și sustenabilitate față de Bitcoin și Ethereum. Investitorii sunt de părere că acest proiect reprezintă o investiție promițătoare, deoarece timp de ani de zile își menține poziția printre 10 cele mai bune criptomonede. Cardano utilizează un mecanism de consens Proof-of-Stake (PoS), care este mai rapid și mai ecologic în comparație cu actualul sistem Proof-of-Work (PoW) al Ethereum.

Acum este momentul să investiți

Pe măsură ce diverse monede înregistrează o creștere a prețurilor, acum este momentul cel mai oportun că luați în calcul posibilitatea de a investi într-un proiect cu șanse de a exploda în viitor. Investind acum, vă puteți poziționa pentru următorul bull run. Proiectele menționate oferă oportunități promițătoare pentru viitor. Investiți acum și profitați mai târziu de profituri semnificative.

Te-ar mai putea interesa și
Startup-ul theCoRD.ai, care a creat o soluţie AI pentru optimizarea şedinţelor online, vrea să se extindă în 10 ţări
Startup-ul theCoRD.ai, care a creat o soluţie AI pentru optimizarea şedinţelor online, vrea să se extindă în 10 ţări
Startup-ul românesc de tehnologie theCoRD, care a lansat prima soluție AI de team coaching din lume, anunță extinderea la nivel global, obiectivul pentru 2024 fiind prezența în 10 țări....
A apărut un nou jucător pe piața de retail tip convenience. Un offshore cipriot are în plan investiții de un milion de euro în 15 magazine Good2Go
A apărut un nou jucător pe piața de retail tip convenience. Un offshore cipriot are în plan investiții de un milion ...
Offshore-ul cipriot Starlock Limited, care deține și Olimpian Park Oradea și Suceava, vrea să investească anul acesta ...
Garanti BBVA lansează chatbot-ul GIA, pentru a facilita interacțiunea cu clienții
Garanti BBVA lansează chatbot-ul GIA, pentru a facilita interacțiunea cu clienții
Garanti BBVA lansează chatbot-ul de ultimă generație, GIA, conceput pentru a îmbunătăți experiența clienților și ...
Consiliul Concurenţei analizează preluarea unui portofoliu de creanțe al BRD Finance IFN S.A. de către grupul EOS
Consiliul Concurenţei analizează preluarea unui portofoliu de creanțe al BRD Finance IFN S.A. de către grupul EOS
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul EOS, prin intermediul companiilor EOS Credit Funding DAC ...