1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Administraţia Porturilor Maritime Constanţa vrea să cumpere cu 8,9 milioane de lei o navă pentru combaterea poluării

Compania Naţională 'Administraţia Porturilor Maritime' Constanţa vrea să achiziţioneze cu aproape 9 milioane de lei o navă tanc autopropulsat 500 tdw, pentru preluarea reziduurilor petroliere şi a apelor uzate de la navele aflate în port sau rada portului, dar şi a combustibililor de la navele care urcă pe doc sau intră în reparaţii, potrivit unui anunţ de atribuire postat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

01 dec, 2016 | Agerpres

Conform sursei citate, achiziţia se va realiza în cadrul proiectului 'Infrastructura pentru operaţiuni sigure şi pentru protecţia mediului în Portul Constanta', finanţat din fonduri comunitare. Valoarea estimată a contractului este de 8,98 milioane de lei, fără TVA.

'Se intenţionează construcţia unei nave cu performanţe de navigaţie mai ridicate (de exemplu, viteza - 11 nd ), însă caracteristicile se vor modifica în funcţie de calculele din proiectul tehnic, astfel încât rapoartele dintre dimensiunile principale să fie cele din recomandările tehnice', se arată în anunţ.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 16 ianuarie 2017, iar perioada de realizare este de 18 luni de la adjudecare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO