Agenda completă ICEEfest 2015: Cum poţi beneficia de reducere şi cum poţi intra în comunitatea ICEEfest

Agenda ICEEfest 2015, cel mai mare eveniment din Europa Centrală şi de Est dedicat internetului, a fost finalizată, cu două săptămâni înainte de startul festivalului, care va avea loc pe 11 şi 12 iunie 2015, la Băneasa Shopping City Bucureşti.
Economica.net - joi, 28 mai 2015, 10:58
Agenda completă ICEEfest 2015: Cum poţi beneficia de reducere şi cum poţi intra în comunitatea ICEEfest

Fondatorul ICEEfest, Dragoş Stanca, a publicat pe blogul său structura ICEEfest 2015, dar şi câteva cifre referitoare la eveniment.

Astfel, în doar două zile, peste 80 de experţi (click pe link pentru toate numele) vor urca pe cele cinci scene ale festivalului (Innovation, Know-How, Experts şi două scene VIP) şi vor oferi publicului 60 de ore de prezentări şi traininguri.

De asemenea, vor fi şi 10 ore de distracţie şi networking, în ambele seri, la The Viral Nights (stand-up, concerte live, IAB MIXX Awards şi party – în prima seară, stand-up şi proiecţii funny – în a doua seară).

”Este un eveniment care încearcă să trateze comunicarea, media, marketingul și tehnologiile care duc la transformarea radicală a economiei, prin Internet, într-un format cât mai structurat și util pentru deciziile pe care le veți lua. Cred că afirmația ‘Economia digitală schimbă totul’, din campania de comunicare, e foarte corectă: nu mai există nici o zonă de business care să nu fie impactata major de Internet”, spune Dragoş Stanca.

ICEEfest 2015 este structurat pe şapte teme majore: Content şi jurnalism; Creativitate, amplificare şi awareness; Performance marketing şi eCommerce; Mobile & Apps; Programmatic trading; Startups şi finanţări; The Viral Nights. Detalii despre fiecare în parte, AICI.

Au mai rămas de vânzare circa 350 de bilete, iar acestea au preţuri speciale pentru studenţi, startups şi ecommerce. De asemenea, există posibilitatea unor preţuri speciale pentru grupuri sau accesul doar la anumite părţi din festival (spre exemplu doar pentru partea de ”distracţie”, via IaBilet.ro).

Totodată, trebuie amintită lansarea aplicaţiei ICEEfest, despre care fondatorul festivalului spune că ”vrem să o transformăm într-o comunitate cât mai selectă şi utilă în business (motiv pentru care nu e disponibilă decât celor care au un bilet la festival)”. Detalii, AICI.

Te-ar mai putea interesa și
Pentagonul crede că Ucraina nu poate recupera pe termen scurt peninsula Crimeea
Pentagonul crede că Ucraina nu poate recupera pe termen scurt peninsula Crimeea
Ministerul Apărării din SUA nu crede că Ucraina îşi poate atinge obiectivele şi să recupereze pe termen scurt peninsula Crimeea, ocupată de Rusia din 2014, a informat joi publicaţia......
UE lansează preţul de referinţă nou pentru gazele naturale lichefiate
UE lansează preţul de referinţă nou pentru gazele naturale lichefiate
Autorităţile de reglementare din UE au lansat un preţ de referinţă nou pentru gazele naturale lichefiate (GNL), ca parte ...
Pedro Construct, fondată de Petre Niculae, a finalizat prima clădire de birouri din portofoliu, o investiție de 18 milioane de euro
Pedro Construct, fondată de Petre Niculae, a finalizat prima clădire de birouri din portofoliu, o investiție de 18 milioane ...
Petro Construct, companie fondată de omul de afaeri Petre Niculae și care a construit mai multe proiecte rezidențiale ...
Ce spune Petrom, care arată că nu se califică la taxa de solidaritate, dacă ANAF va veni totuși cu o impunere: “Vom plăti”
Ce spune Petrom, care arată că nu se califică la taxa de solidaritate, dacă ANAF va veni totuși cu o impunere: “Vom ...
Petrom a reiterat azi că nu se califică la plata taxei de solidaritate dar, dacă “din motive pe care nu le poate vedea ...