1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Air Malta concurează Wizz Air şi lansează zboruri regulate de la Bucureşti spre insulă

Air Malta va începe operarea de zboruri regulate între Bucureşti şi insulă, asta după ce mai mulţi ani compania a operat doar zboruri charter, potrivit presei malteze. Anul acesta, Valleta este una dintre cele două capitale culturale europene, alături de Leeuwarden, Olanda. 

20 apr, 2018 | | ECONOMICA.net

Zborurile regulate către Bucureşti vor începe pe 17 mai, iar vânzarea biletelor a început ieri, 19 aprilie. Singura companie care mai oferă zboruri regulate spre Malta este Wizz Air, unde preţurile depăşesc 250 de euro pentru luna iunie. 

"Am operat curse charter către Bucureşti ani de zile împrenă cu partenerii nostri şi credem că piaţa este acum suficient de matură pentru zboruri regulate. Introducerea acestui nou serviciu vine ca urmare a strategiei noastre de creştere, care ne va permite să pătrundem pe noi pieţe împreună cu partenerii noştri", a declarat Paul Sies, diretorul comercial al Air Malta, citat de Malta Independent. 

Noile zboruri vor fi operate în ziele de joi, după cum urmează: 

  • Zborul KM4526 cu plecare din Malta la 12:45 - sosire la Bucureşti la 15:55
  • Zborul KM4527 cu pelcare de la Bucureşti la 16:45 - sosire în Malta la 17:55

Preţurile pentru un segment, cu bagaj de mână inclus, pornesc de la 39 de euro. O simulare efectuată de Economica.net arată că pentru perioada 14 - 21 iunie un bilet dus-întors, cu bagaj de mână, costă 80 de euro, iar pentru un bilet cu bagaj inclus, preţul este de 110 euro/pesoană. 

Şi maltezii sunt astfel încurajaţi să viziteze România. Anul trecut, 2.300 de maltezi au venit în România, arată datele INS furnizate la solicitarea ECONOMICA.NET, în scădere faţă de numărul înregistrat în 2016, de 3.005 turişti maltezi. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO