1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Al doilea faliment pentru mallul din Oradea, deţinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Datoriile se ridică la 62 de milioane de euro

Firma care a preluat în 2010 mallul Shopping City Oradea, deţinută de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, şi-a cerut insolvenţa. Tribunalul Bucureşti a decis intrarea în faliment, prin procedură simplificată şi dizolvarea societăţii. Mallul se va închide. Este pentru a doua oară când aceeaşi proprietate se confruntă cu starea de faliment. 

22 iun, 2017 | | ECONOMICA.net

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a cumpărat în iunie 2010, prin firma Shopping Center Holding, centrul comercial Tiago Mall, la care irlandezii de la Mivan au început lucrările, dar nu au mai putut finaliza investiţia. Irlandezii au oprit lucrările la stadiul de finisaje interioare, după ce firma care administra proprietatea a intrat în faliment.

Popoviciu a plătit pentru mall 30,5 milioane de euro şi anunţa că investeşte alte 20 de milioane de euro pentru finalizarea acestuia. 

În toamna anului trecut, mallul a fost scos la vânzare la preţul de 15 milioane de euro, jumătate faţă de cel de achiziţie. 

Shopping Center Holding a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,14 milioane de euro şi a avut o pierdere netă de peste două milioane de euro, în timp ce datoriile se ridică la aproape 62 de milioane de euro. 

Magazinele din mall se vor închide, scria săptămâna trecut publicaţia locală Bihor Online

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO