1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

News

Alecsiu, F64 : Numărul de camere 4K comercializate în România va ajunge la 1.000 de unităţi în acest an

Ultra HD sau 4K este o tehonologie ce permite filmarea şi vizionarea de conţinut video la o calitate de patru mai mare în comparaţie cu rezoluţia full HD. Dacă gamele de televizoare sunt variate, iar estimările de vânzări pentru piaţa românească sunt optimiste, numărul de camere video care să producă un astfel de conţinut este destul de scăzut. 

28 aug, 2014 | ECONOMICA.net

“Vânzările de camere foto – video, capabile să înregistreze  la o rezoluţie 4K se vor ridica anul acesta la aproximativ 1.000 de unităţi. Este un segment la început, iar preţurile sunt destul de ridicate, dar pe măsură ce tot mai mulţi producători vor scoate aparate 4K vom asista la o scădere a preţurilor ce le va face mult mai accesibile”, a declarat Marian Alecsiu, co-fondator F64.

Magazinul a lansat Lumix DMC-FZ1000, cel mai puternic aparat foto de tip bridge disponibil pe piață care înregistrează la rezoluție 4K cu 25 de cadre pe secundă, dar poate fi folosit și pentru videoclipuri  FullHD în slow-motion cu 100 de cadre pe secundă. Senzorul MOS de 20 megapixeli și cu o dimensiune de 1 inch este completat de un obiectiv Leica DC Vario-Elmarit cu zoom optic 16x și o deschidere maximă F/2.8-4.

Potrivit lui Marian Alrecsiu, targetul F64 este să vândă câteva zeci de bucaţi din acest model mai ales că aparatul se află pe site la pre-comandă, iar preţul aparatului lansat azi se ridică la 4.900 de lei.

„ Lumix DMC-FZ1000 este aparatul care poate schimba gama bridge, una pe care, în ultimii ani, utilizatorii au cam ocolit-o pe măsură ce tot mai mulți au trecut la fotografia cu telefonul mobil sau unii chiar s-au specializat în folosirea echipamentelor dSLR sau Mirrorless. Conexiunea wireless completă îi asigură pe utilizatorii unui astfel de aparat că se vor bucura de cea mai bună calitate foto, dar fără a face rabat de la portabilitate“, a spus Marian Alecsiu. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO